• Hírek

Két meccs Lengyelország ellen

U21-es futsal válogatottunk tavasszal Eb-selejtezőtorna házigazdája lesz, áprilisban Fehéroroszországgal, Lettországgal és Kazahsztánnal mérkőzik meg a továbbjutásért. A csapat felkészülésként februárban két mérkőzést játszik Lengyelország hasonló korosztályú együttesével.

Ritka év végi UEFA-meccsdömping

A magyar játékvezetők több igen megtisztelő új feladatot kaptak az UEFA küldő-bizottságától – a legelőkelőbb Kassai Viktor újabb BL-mérkőzése.

Sikeres felcsúti hajrá az edzőmeccsen

Az NB II-es Felcsút SE ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését a Róth Antal által irányított U21-es válogatott. Már a csapathirdetés előtt kiderült, hogy Fodor Marcell és Kovács Zoltán sérülés miatt nem léphet pályára, ezért a szövetségi edző az alábbi összeállításban játszatta a csapatot.

Megérkezett Moszkvába a csapat

Az U21-es válogatott gépe kedden kora délután landolt Moszkvában. Együttesünk szerdán, magyar idő szerint 14 órakor mérkőzik meg Oroszország együttesével.

Kedden utazik Moszkvába a csapat

Róth Antal szövetségi edző együttese készen áll a szerdai, Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre. A szövetségi edző hétfőn délelőtt és délután is edzést vezényel a keret tagjainak. A csapat kedden utazik Moszkvába, ahol már egy döntetlennel is továbbjuthat a csoportból.

Támadni fogunk Moszkvában

A szerdai, Oroszország elleni idegenbeli Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott tagjai jó hangulatban készülnek a találkozóra. A keret tagjai közül mindenki egészséges.

Az U21-es kezdőcsapat

Támadó szellemben játszik Róth Antal szövetségi edző együttese Szlovénia ellen – legalábbis erre enged következtetni a korosztályos csapat összeállítása.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017