Október 16-án kezdődik a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre

2018. október 15., 22:28

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai kedvezményes áron, és korábbi időpontban válthatják meg a mérkőzésekre szóló belépőiket.

Megérkezett Tallinnba az A-válogatott

2018. október 15., 22:28

A pénteki meccsnapot követően szombaton még Athénban edzett férfi A-válogatottunk, majd az ebédet követően a görög fővárosból elutazott Tallinnba, a hétfői mérkőzés helyszínére. A hétfői Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája-találkozót a török Halis Özkahya vezeti majd.

Marco Rossi: Folytatni kell a munkát, tovább kell javulnunk

2018. október 15., 22:28

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a szerencse ezúttal a görögök mellett állt.

Következő mérkőzések

Férfi A-válogatott

2018. november 18.

  • HUN

  • Magyarország

20:45

  • Finnország
  • FIN

Férfi A-válogatott

2018. november 15.

  • HUN

  • Magyarország

20:45

  • Észtország
  • EST

  • Hírek

Két helyen változhat a kezdőcsapatunk a görögök ellen
2018. október 11., 18:54

Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön délután megtartotta a péntek esti Görögország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóját.

Ötödször játszunk Észtország ellen
2018. október 11., 10:23

Eddig négyszer találkozott egymással az észt és a magyar válogatott. Csapatunk mérlege ezeken a találkozókon egy vereség és három győzelem.

Német játékvezető vezeti pénteki meccsünket
2018. október 10., 19:17

A szerdai napon egy edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott a pénteki Görögország elleni Nemzetek Ligája-találkozóra. Ez egyben a csapat utolsó hazai edzése is volt az elutazás előtt.

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
2018. október 10., 14:20

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két együttes, kilencszer Görögországban, azonban idegenben még sosem nyertünk ellenük. Legutóbb 2–1-re mi győzedelmeskedtünk a Groupama Arénában.

Két edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott
2018. október 09., 19:22

A keddi napon két edzéssel készült a válogatott a Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Minden játékos Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére áll, így várhatóan a lehető legerősebb összeállításban léphet majd pályára a csapat péntek este Athénban. Eközben ellenfeleinknél számos változás történt a kereteben a szeptemberi mérkőzésekhez képest.

Marco Rossi: Bátran kell futballoznunk Athénban
2018. október 08., 17:17

Férfi A-válogatottunk pénteken Athénben lép pályára harmadik Nemzetek Ligája-összecsapásán, a házigazda görögök ellen. A csapat közös felkészülésének első teljes napján Marco Rossi szövetségi kapitány tartott Telkiben sajtótájékoztatót, amelyen részt vett Willi Orban és Nagy Ádám is.

CsapatHárom újonc és három visszatérő Marco Rossi keretében
2018. október 01., 14:58

Willi Orban, Holander Filip és Baráth Botond is meghívót kapott a férfi A-válogatott Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő keretébe, amelynek a legutóbbihoz képest hárommal több tagja van. A játékosok vasárnap este találkoznak Telkiben.

CsapatKét helyet javítottunk a FIFA világranglistáján
2018. szeptember 20., 11:21

Férfi A-válogatottunkat újra az első 50-ben jegyzi a FIFA, augusztushoz képest két helyet javított a csapat a rangsorban.

CsapatMarco Rossi: Küzdeni fogunk és sosem adjuk fel!
2018. szeptember 12., 13:50

A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát a csapattal eltöltött első kilenc napjáról, valamint a Finnország és Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések tapasztalatairól kérdeztük.

MérkőzésekMarco Rossi: Nagyot harcoltunk, megérdemeltük a győzelmet
2018. szeptember 11., 23:07

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint szívvel-lélekkel küzdött a csapat, és nagyon fontos győzelmet aratott.

MérkőzésekCsodás gólokkal győztük le a görögöket
2018. szeptember 11., 22:22

Férfi A-válogatottunk megnyerte első hazai Nemzetek Ligája-mérkőzését: Sallai Roland és Kleinheisler László látványos góljaival 2-1-re győztük le a görögöket.

SzurkolókBátorságra is szükség lesz a görögök ellen
2018. szeptember 10., 20:13

A mieink sajtótájékoztatóján Marco Rossi a játékosok kiemelkedően jó hozzáállását méltatta, Kovács István szerint pedig fontos, hogy ésszerű rizikót is vállaljon a magyar válogatott a keddi Görögország elleni zárt kapus összecsapáson.

MérkőzésekMár Budapesten a görög válogatott
2018. szeptember 10., 15:28

A magyar labdarúgó-válogatott keddi ellenfele hétfőn délután érkezett meg Budapestre. Ugyan két játékosuk is cserét kért a szombati, Észtország elleni mérkőzésükön, azonban ők is itt vannak a magyar fővárosban, így minden bizonnyal számolhat velük Michael Skibbe szövetségi kapitány.

CsapatFőszerepben a regeneráció
2018. szeptember 09., 20:58

Férfi A-válogatottunk nem sokkal éjjel 2 óra előtt érkezett meg Telkibe Tamperéből. A mai napon két csoportban edzettek a kerettagok, de két születésnapi köszöntés is történt vasárnap.

Főszponzoraink
Szponzoraink