• Hírek

Páros meccsek Belgium ellen

A február utolsó, március első napjaiban Gyöngyösön sorra kerülő világbajnoki selejtezőkre készülő futsal válogatottunk pénteken és szombaton Belgium együttesével mérkőzik meg. A meccsek előtt U21-eseink csapnak össze a belgák korosztályos csapatával.

Mór, Győriván, Gyöngyös: futsalnapok következnek

Február utolsó, március első napjaiban kerül sor Gyöngyösön arra a négyes futsaltornára, amelyen a magyar válogatott mellett az angol, a macedón és a lengyel csapat vesz részt. A mérkőzéssorozat győztese biztosan kvalifikálja magát a vb-előcsatározások következő szakaszába, az európai pótselejtezők körébe.

Vereség a visszavágón

U21-es futsal válogatottunk a szerdai 2-2-es döntetlen után csütörtökön újra megmérkőzött Lengyelország korosztályos gárdájával. A mérkőzés számunkra nem sikerült jól, a vendégek 4-2-re győztek.

Döntetlen a lengyelek ellen

U21-es futsal válogatottunk tavasszal Eb-selejtezőtorna házigazdája lesz. A csapat felkészülésként Lengyelország hasonló korosztályú együttesével játszik párosmérkőzést, az első összecsapásra Gödöllőn került sor.

Két meccs Lengyelország ellen

U21-es futsal válogatottunk tavasszal Eb-selejtezőtorna házigazdája lesz, áprilisban Fehéroroszországgal, Lettországgal és Kazahsztánnal mérkőzik meg a továbbjutásért. A csapat felkészülésként februárban két mérkőzést játszik Lengyelország hasonló korosztályú együttesével.

Laczkó után Bori is a Leicesterbe igazolt

U21-es együttesünk támadója, Laczkó Zsolt után az MTK Budapest egyszeres válogatott középpályása, Bori Gábor is az angol másodosztályban szereplő Leicester City játékosa lesz.

Kiállítás és vereség Lettországban

U21-es válogatottunk vasárnap Eb-selejtezőn 1-0-ás vereséget szenvedett Lettországban. Csapatunk kapusát, Bogdán Ádámot a 22. percben kiállította a játékvezető.

Völgyi nem játszhat Lettország ellen

U21-es együttesünk szombaton a terveknek megfelelően megérkezett Rigába, ahol vasárnap Eb-selejtezőt játszik Lettország korosztályos válogatottja ellen. Róth Antal szövetségi edző délután edzést tartott a játékosainknak, akik közül Völgyi Dániel jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot vasárnap.

Ritka év végi UEFA-meccsdömping

A magyar játékvezetők több igen megtisztelő új feladatot kaptak az UEFA küldő-bizottságától – a legelőkelőbb Kassai Viktor újabb BL-mérkőzése.

Sikeres felcsúti hajrá az edzőmeccsen

Az NB II-es Felcsút SE ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését a Róth Antal által irányított U21-es válogatott. Már a csapathirdetés előtt kiderült, hogy Fodor Marcell és Kovács Zoltán sérülés miatt nem léphet pályára, ezért a szövetségi edző az alábbi összeállításban játszatta a csapatot.

Megérkezett Moszkvába a csapat

Az U21-es válogatott gépe kedden kora délután landolt Moszkvában. Együttesünk szerdán, magyar idő szerint 14 órakor mérkőzik meg Oroszország együttesével.

Kedden utazik Moszkvába a csapat

Róth Antal szövetségi edző együttese készen áll a szerdai, Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre. A szövetségi edző hétfőn délelőtt és délután is edzést vezényel a keret tagjainak. A csapat kedden utazik Moszkvába, ahol már egy döntetlennel is továbbjuthat a csoportból.

Támadni fogunk Moszkvában

A szerdai, Oroszország elleni idegenbeli Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott tagjai jó hangulatban készülnek a találkozóra. A keret tagjai közül mindenki egészséges.

Az U21-es kezdőcsapat

Támadó szellemben játszik Róth Antal szövetségi edző együttese Szlovénia ellen – legalábbis erre enged következtetni a korosztályos csapat összeállítása.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018