• Hírek

Szerdától Tatán készül a csapat

A Várhidi Péter által vezetett U19-es válogatott bő keretének tagjai szerdán találkoznak, s szombatig a tatai edzőtáborban készülnek az Eb-selejtezők írországi elitkörének mérkőzéseire. Az első találkozót a jövő hétfőn, Németország ellen vívja a csapat.

Visszavágtak a szlovákok

A keddi, 2-1-es magyar győzelem után szerdán Vágsellyén is megmérkőzött egymással Szlovákia és Magyarország U19-es válogatottja. A hazai csapat a 0-0-ás első félidőt követően 3-0-ás győzelmet aratott a korosztályos magyar csapat ellen.

A hosszú kihagyás ellenére nyerni tudott a csapat

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

Győzelem Szlovákia ellen

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

A Szlovákia elleni kezdőcsapat

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

Eb-főpróba Szlovákia ellen

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

Szlovákia ellen készülnek az U19-esek

A májusi, írországi Európa-bajnoki selejtezőtornára készülő korosztályos válogatott tagjai vasárnap délelőtt találkoznak, majd a jövő héten két barátságos mérkőzést játszanak a szlovák U19-es csapat ellen.

Tehetségekben nincs hiány

Nagyszerű eredményt ért el a női U19-es válogatott, amely a múlt héten az Eb-selejtezők elitkörében, Németországban a második helyet szerezte meg. A csapat döntetlent játszott Skóciával, legyőzte a svéd válogatottat, s csak Németország együttesétől kapott ki.

Győzelem Svédország ellen - második lett a csapat

Női U19-es válogatottunk nagyszerű eredményt ért el: Markó Edina együttese 3-1-re győzött a mieinknél jóval esélyesebbnek tartott svéd válogatott ellen, és megszerezte a Németországban zajló Eb-selejtezőtorna második helyét. Az első Németország, a harmadik Svédország, a negyedik pedig Skócia válogatottja lett.

Nem vagyunk esélytelenebbek riválisainknál

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

Döntetlen Románia ellen

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

Románia ellen készül a gárda

A magyar U19-es válogatott tagjai hétfőn Makóra utaznak, ahol április 3-án, kedden 13 órakor Románia korosztályos gárdájával mérkőznek meg.

Az utánpótlás bajnokság őszi fair play-ranglista állása

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fair Play Bizottsága elkészítette a női utánpótlás bajnokság fair play ranglistáját. Az U17-es korosztályban az MTK, míg az U19-es korcsoportban az FTC labdarúgói az elsők.

Győzelemmel hangolt a csapat

U17-es együttesünk csütörtökön délután a BKV Előre U19-es gárdáját győzte le. A csapat szombaton Franciaországba utazik, arra az Eb-selejtező minitornára, amelyen eldől: ott lesznek-e a magyar játékosok a nyári korosztályos Európa-bajnokságon.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018