Észak-Írország-Magyarország: belfasti jegyátváltás, szurkolói információk
U19 férfi   |   Csapat   |   2022. március. 27., 12:13
Észak-Írország-Magyarország: belfasti jegyátváltás, szurkolói információk

A mérkőzés napján, kedden 15 órakor kezdődik a magyar szektorba szóló voucherek beváltása Belfastban.

Az alábbiakban a keddi Észak-Írország-Magyarország felkészülési mérkőzésre történő belépés legfontosabb tudnivalóit foglaljuk össze. A helyi pályarendszabályok linkjéről pedig minden egyéb biztonsági információ megtudható, amely fontos a mérkőzés megtekintéséhez.

A voucherrrel rendelkező magyar szurkolók a mérkőzés napján, március 29-én, helyi idő szerint 15 órától a mérkőzés végéig válthatják be vouchereiket a belfasti Europa Hotelben, melynek címe: Great Victoria St, Belfast BT2 7AP, Egyesült Királyság.

A stadionba való belépéshez minden 11 évesnél idősebb, teljes oltottsággal rendelkező szurkolónak rendelkeznie kell az oltások felvételekor kapott hivatalos igazolással, illetve egy darab érvényes, fényképes személyi azonosító okmánnyal, mely igazolja, hogy az oltási igazolás valóban az ő nevére szól. Egyéb a hivatalos szervek által kiállított teljes oltottságot igazoló dokumentum is elfogadható abban az esetben, ha tulajdonosa szintén fényképes személyi azonosító okmánnyal igazolja magát. Mindkét esetben minimum két oltás felvételét kell igazolnia a dokumentumnak, valamint azt is, hogy a második oltás felvétele és a mérkőzés napja között eltelt legalább 14 nap.

Amennyiben valaki nem rendelkezik a fentiek szerinti oltást igazoló dokumentum(ok)kal, az alábbiak szerinti negatív covid-tesztet kell bemutatnia:
Az Angol Egészségügyi rendszer által elismert gyorsteszt, amely legkorábban a stadionba történő érkezést 48 órával megelőzően készült, és melynek eredménye online regisztrálva lett az NHS (National Health Service) rendszerébe, és a szurkoló az eredmény visszaigazolásáról szóló email vagy szöveges üzenet birtokában van. A másik lehetőség egy, a stadionba történő érkezést maximum 72 órával megelőzően elvégzett negatív PCR-tesztet igazoló dokumentum szintén angol nyelven.

Ezeken túl ha valaki a mérkőzés napjától számított 180 napon belüli pozitív PCR-tesztet fel tud mutatni annak bizonyítására, hogy átesett a fertőzésen – a pozitív teszteredmény azonban nem a mérkőzéstől számított 10 napon belül történt –, akkor szintén beléphet a stadionba.

A Windsor Park stadionban érvényes pályarendszabályokat az alábbi linken lehet elérni:
https://valogatottjegy.mlsz.hu/articles/21/windsor-park-eszakir-nemzeti-stadion-palyarendszabalya


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Kétgólos siker az U20-as válogatott első mérkőzésén
Kétgólos siker az U20-as válogatott első mérkőzésén

A Babó Levente vezette U20-as válogatott 2-0-ra megnyerte szerdai felkészülési mérkőzését, melyet az izlandi együttes ellen játszott a gyirmóti ...

Izland ellen készül az U20-as válogatott
Meccsbeszámoló
Négy góllal nyertünk Izland ellen

A Babó Levente vezette U20-as válogatott 2-0-ra megnyerte szerdai felkészülési mérkőzését, melyet az izlandi együttes ellen játszott a gyirmóti ...