Kétgólos vereséggel kezdtük a Vilotic-tornát
U19 férfi   |   Csapat   |   2023. szeptember. 07., 23:02
Kétgólos vereséggel kezdtük a Vilotic-tornát

A házigazda szerb válogatott 3-1-re legyőzte férfi U19-es együttesünket Szabadkán.

Az októberi Eb-selejtezőkre készülő U19-es csapatunk a házigazda szerbek ellen kezdte meg szereplését a szabadkai Vilotic-tornán.

Kifejezetten rosszul kezdtük a meccset, az első félidő első fele egyértelműen a hazaiaké volt, akik a 9. és a 17. percben is bevették Pécsi Ármin kapuját. A mieink kétgólos hátrányban kiegyenlítetté tették a meccset, egy büntetőt is kiharcoltak, amelyet azonban Klausz Milánnak nem sikerült értékesítenie.

A második félidőt első percében Huszár Marcell góljával szorossá tettük a meccset, de nem sokáig örülhettünk, a hazaiak három perccel később visszaállították a kétgólos előnyt. A folytatásban mindent megtettünk az újabb gól elérése érdekében, de kimaradtak a lehetőségeink, maradt a 3-1 a lefújásig.

– Nagyon gyengén kezdtük a mérkőzést, a szerbek kihasználták ezt, jól álltak bele a meccsbe, és bő negyedóra után kétgólos előnybe kerültek – mondta a mérkőzés után Babó Levente szövetségi edző. – Ezután rendeztük a sorokat, fordulópont lehetett volna a büntető, amelyet sajnos kihagytunk. A második félidő elején szépítettünk, de sajnos gyorsan gólt kaptunk, és utána hiába próbálkoztunk becsülettel, nem tudtuk szorosabbá tenni a meccset. Az első húsz percet leszámítva nem játszottunk rosszul, de mindez ma semmit sem ért a gyenge kezdést követően.

A torna másik mai mérkőzésén a montenegróiak 2-0-ra nyertek a franciák ellen. A mieink szombaton a francia válogatottal játszanak Zentán.

Szerbia-Magyarország 3-1 (2-0)
Magyarország: Pécsi Armin - Kocsis Gergely, Almássy Levente (Komlósi Bence, 75.), Umathum Ádám - Bodnár Gergő (Szvoboda Dániel, 64.), Michael Okeke, Vingler László (Vas Bence, 63.), Kovács Patrik (Mohos Barnabás, 64.) - Huszár Marcell, Klausz Milán (Pesti Zoltán, 75.), Petó Milán (Tóth Alex, 63.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Kétgólos siker az U20-as válogatott első mérkőzésén
Kétgólos siker az U20-as válogatott első mérkőzésén

A Babó Levente vezette U20-as válogatott 2-0-ra megnyerte szerdai felkészülési mérkőzését, melyet az izlandi együttes ellen játszott a gyirmóti ...

Izland ellen készül az U20-as válogatott
Meccsbeszámoló
Négy góllal nyertünk Izland ellen

A Babó Levente vezette U20-as válogatott 2-0-ra megnyerte szerdai felkészülési mérkőzését, melyet az izlandi együttes ellen játszott a gyirmóti ...