• Hírek

Gulácsi Pétert szerződtette a Liverpool

A magyar U19-es válogatott kapusa egy év kölcsönjáték után kétéves megállapodást írt alá az angol együttes vezetőivel.

Németh bemutatkozott a Liverpool első csapatában

Németh Krisztián szerda este a Villarreal elleni felkészülési mérkőzésen játszotta első mérkőzését a felnőttek között.

Egymás ellen játszottak női válogatottjaink

Női U19-es és U17-es csapatunk a hétvégén nemzetközi tornán vett rész Szombathelyen. A fiatalabb korosztály bizonyult jobbnak: az U17-esek az 5., az idősebbekből álló csapat pedig a 6. helyen végzett.

A ráckevei tornára időzít az U17-es válogatott

Az augusztus 6-9. között megrendezendő hagyományos ráckevei tornára készülő U17-es válogatott szerda óta Szombathelyen edzőtáborozik. Zsivoczky Gyula együttese szombaton edzőmeccset játszott a ZTE U19-es gárdájával - a mérkőzést a zalaiak nyerték 1-0-ra.

Két válogatottunk is részt vesz a szombathelyi tornán

A női U19-es és U17-es válogatott a hétvégén hatcsapatos nemzetközi tornán vesz részt Szombathelyen. A kupán a két, egyaránt Markó Edina által irányított együttes mellett a horvát Dinamo Zagreb, a szlovák Slovan Bratislava, az osztrák FC Graz, valamint a házigazda Viktória FC vesz részt.

U19-es Európa-bajnokság:Ragyogó napsütés várja szurkolóinkat Plzenben

Az ébresztő és reggeli után taktikai megbeszélésen vesznek részt a délutáni, Olaszország elleni elődöntőre készülő U19-es válogatottunk tagjai. Jelenleg verőfényesen süt a nap Prágában, és az előrejelzések szerint a 17. 30-kor kezdődő meccs idején 24 fokos meleg lesz Plzenben.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017