• Hírek

Futsal: tisztes helytállás Olaszországban

Második olaszországi mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett futsalválogatottunk a házigazdáktól.

Szoros futsalvereség Olaszországban

A magyar futsalválogatott a héten Olaszországban szerepel, két mérkőzést játszik a világbajnokságra készülő házigazdákkal.Az első összecsapáson 3-1-es hazai siker született.

Futsal: szoros vereség Katalóniától

A hétfői 5-2-es vereséget követően futsalválogatottunk 4-3-ra alulmaradt Katalónia válogatottjával szemben.

Futsal: túl sok volt az egyéni hiba Katalónia ellen

A magyar futsalválogatott katalóniai túrán vesz részt a héten, első felkészülési mérkőzésén 5-2-es vereséget szenvedett Katalónia válogatottjától.

Futsal: nem tudtuk megszorítani az olaszokat

A magyar futsalválogatott három kulcsjátékosa nélkül nem tudta szorossá tenni az olaszok elleni vb-selejtező play off-visszavágót.

Futsal: a tapasztalatszerzés és a tisztes helytállás a cél Olaszországban

Futsalválogatottunk szerdán 20:30-tól Pratóban, Olaszország ellen játszik vb-pótselejtező play-off mérkőzést. Sito Rivera együttese háromgólos hátrányban várja a találkozót.

Futsal: a tisztes helytállás a cél Olaszországban

Futsalválogatottunk április 13-án 20:30-tól Pratóban, Olaszország ellen játszik vb-pótselejtező play-off mérkőzést. Sito Rivera együttese háromgólos hátrányban várja a találkozót.

Helyzetkihasználásban nem tudtuk felvenni a versenyt az olaszokkal

A magyar futsalválogatott kedden 3-0-ás vereséget szenvedett vb-selejtező play-off mérkőzésen Olaszországtól. A visszavágót április 13-án rendezik Pratóban.

Háromgólos előnyt szereztek Miskolcon az olaszok

A magyar futsalválogatott sokáig döntetlenre állt az olaszok elleni vb-selejtező play off mérkőzésen, de a második félidőben a vendégek

Önbizalmat szerzett a vb-selejtezőre a futsalválogatott

A Hollandia elleni 2-0-ra megnyert mérkőzés után a futsalválogatott góljainak szerzője, Dróth Zoltán beszélt az mlsz.hu-nak a találkozó fontosságáról és az Olaszország elleni felkészülésről.

Futsal: Dróth-duplával vertük a hollandokat

A magyar futsalválogatott 2-0-ra legyőzte Hollandiát a két csapat miskolci felkészülési mérkőzésén.

Futsal: Hollandia ellen főpróbázunk a vb-selejtezőre

A magyar futsalválogatott két mérkőzésen is pályára lép az elkövetkező hetekben. Március 15-én, 18 órától, felkészülési mérkőzést játszik Miskolcon Hollandia ellen, ezt követően március 22-én, szintén 18 órától Olaszország ellen lép pályára a csapat vb-pótselejtezőn, ugyancsak a miskolci Generali Arénában.

Futsal: elindult a jegyárusítás az olaszok elleni vb-pótselejtezőre

A magyar futsalválogatott március 15-én 18 órától, felkészülési mérkőzést játszik Miskolcon Hollandia ellen, ezt követően március 22-én, szintén 18 órától Olaszország ellen lép pályára a csapat világbajnoki-pótselejtezőn, ugyancsak a miskolci Generali Arénában.

Futsal: az olaszokkal játszunk a vb-ért

Az UEFA a belgrádi Európa-bajnokság helyszínén elkészítette a futsal világbajnoki selejtező rájátszásának sorsolását. A magyar válogatott márciusban és áprilisban az olaszokkal mérkőzik meg.

"Megtettünk mindent, de van bennünk hiányérzet"

A csütörtöki, Ukrajna elleni Eb-vereséget követően Dróth Zoltán, Rábl János és Trencsényi János nyilatkozott az MLSZ TV-nek.

Vereség az ukránoktól, búcsú az Eb-től

Futsalválogatottunk lejátszotta második csoportmérkőzését is a belgrádi Európa-bajnokságon. Ezúttal elmaradt a teljesítményünk a kedditől, Ukrajna végig vezetve, 6-3-ra megnyerte a találkozót, és búcsúztatta a mieinket.

"Az ukránok elleni mérkőzésre kell fókuszálnunk"

A spanyolok elleni 5-2-es vereséggel végződő futsal Eb-találkozó után Dróth Zoltán, Tóth Gyula és Németh Péter nyilatkozott az MLSZ TV-nek.

Futsal: nem adtuk könnyen a győzelmet a spanyoloknak

Futsalválogatottunk felvállalta a bátor játékot a világranglistát vezető spanyolok ellen, végig méltó ellenfele volt riválisának, de végül 5-2-es vereséget szenvedett a belgrádi Európa-bajnokság nyitónapján.

Megérkezett Belgrádba a futsalválogatott

A magyar csapat a kora délutáni órákban érkezett meg az Eb helyszínére, ahol február 2-án és 4-én játssza le csoportmérkőzéseit. A válogatott először Spanyolországgal, majd Ukrajnával méri össze erejét a Belgrád Arénában. Az M4 sportcsatorna mindkét találkozót élőben közvetíti.

Futsal: a papírforma ellenünk dolgozik

A magyar futsalválogatott első csoportmérkőzését Spanyolország ellen játssza a belgrádi Európa-bajnokságon, két nappal később Ukrajna ellen lép pályára a csapat. A csoport utolsó mérkőzését február 6-án rendezik, amelyen 18:30-tól Ukrajna ellen lép pályára a spanyol csapat.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017