Spanyolországban már az elitkörre is készültek az U17-es lányok

Öt napos edzőtáborban vett részt női U17-es válogatottunk, ahol két edzőmérkőzésen is szerepelt és mindkettőt megnyerte. A csapatban öt fiatalabb játékos is lehetőséget kapott.

Második helyen jutott az elitkörbe a női U17-es válogatott

A magyar válogatott alulmaradt a franciákkal szemben a szkopjei Eb-selejtező torna utolsó játéknapján, így a második helyen kvalifikálta magát a tavaszi elitkörbe.

Sorozatban hatodszor elitkörös a női U17-es csapat

Schumi Dorottya együttese két forduló alatt bebiztosította továbbjutását a szkopjei Eb-selejtező tornán. Ez volt a hatodik sikerrel megvívott Eb-selejtező sorozatunk sorozatban ebben a korosztályban.

Győzelemmel kezdte az Eb-selejtezőt a női U17-es válogatott

Schumi Dorottya együttese a bosnyákok ellen lépett pályára Eb-selejtezőn, és Pápai Emőke góljával 1-0-ás győzelemmel zárta a találkozót.

Csütörtökön kezdi Eb-selejtező tornáját a női U17-es válogatott

Schumi Dorottya csapata a bosnyákokkal, a házigazda macedónokkal és a franciákkal mérkőzik meg Szkopjéban.

Kétgólos hátrányból nyert a női U17-es válogatott

A horvátok elleni idegenbeli mérkőzésen két tizenegyest is elhibázott női U17-es válogatottunk, de így is 3-2-es győzelemmel zárt.

Női U17: Kétgólos győzelem az első szezonbeli meccsen

Női U17-es válogatottunk Kozármislenyben mérkőzött meg a horvátok korosztályos csapatával.

Harmadik lett elitkörös csoportjában a női U17-es válogatott

Női U17-es válogatottunk lejátszotta utolsó mérkőzését a hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörben, és a szerbektől elszenvedett vereséget követően harmadikként zárta a tornát.

Női U17: Magabiztos győzelemmel folytattuk az elitkört

A hazai rendezésű Eb-selejtező elitkör második fordulójában a női magyar U17-es válogatott remek játékkal aratott 3–0-s győzelmet Csehország legjobbjai ellen.

Vereséggel kezdtük a női U17-es elitkört

A magyar válogatott hiába játszott kezdeményezőbben, mint az olasz, a vendégek mindkét lehetőségüket gólra váltották a második félidőben és megnyerték a két csapat büki elitkörös összecsapását.

Az olaszok ellen, Bükön kezdjük a női U17-es elitkört

A Schumi Dorottya vezette női U17-es válogatott pénteken az olaszok ellen lép pályára Bükön, az Eb-selejtező elitkör első játéknapján.

Balszerencsés vereség Lengyelországtól

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatottunk a lengyeleket fogadta felkészülési mérkőzésen Óbudán, a III. ker. TVE pályáján.

Gólzáporos meccsen maradtunk alul a lengyelek ellen

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatottunk a lengyeleket fogadta felkészülési mérkőzésen Óbudán, a III. ker. TVE pályáján.

Női U17: döntetlen az osztrákok ellen

A hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatott Bükön lépett pályára csütörtökön.

Főszponzoraink
Szponzoraink