Női utánpótlás: élcsapatokkal találkozunk az elitkörökben

Az UEFA pénteken, Nyonban megtartotta a női U17-es és U19-es válogatottak elitkörös csoportjainak sorsolását, valamint a jövő őszi selejtezőkör sorsolását.

Ellenfélre várnak női utánpótláscsapataink – pénteken Eb-elitkörös sorsolás

Ősszel a női U17-es és U19-es csapatunk is bejutott az Eb-selejtező elitkörébe, melynek csoportbeosztását pénteken sorsolják. Ekkor derül ki a jövő őszi Eb-selejtező minitornáinak beosztása is.

Csoportmásodikként az elitkörben a női U19-es válogatottunk

Elvesztette utolsó Eb-selejtező mérkőzést a magyar U19-es női válogatott. A fizikailag előttünk járó finnek ellen kapott hetesen az elitkörben javíthat Turtóczki Sándor szövetségi edző csapata. Ott már a nyári Európa-bajnokságon való részvételért játszhat az együttes.

Kilenc gólt lőtt és elitkörbe jutott női U19-es válogatottunk

Egy félidő alatt nyolc gólt ért el női U19-es válogatottunk, és végül 9–0-ra legyőzte Macedóniát a hazai rendezésű Eb-selejtező minitornán. Turtóczki Sándor együttese ezzel kvalifikálta magát a tavaszi elitkörbe. Bódai Viktória öt találatig jutott.

Női U19: Góleső Moldova ellen

Parádés győzelmet aratott U19-es női válogatottunk Moldova ellen az Eb-selejtező minitornán. Első mérkőzésünkön hat gólt lőttünk, a következő ellenfél Macedónia lesz szombaton.

Szerdától az elitkörért játszik a női U19-es válogatott

Szerdán délután Moldovával mérkőzik meg női U19-es válogatottunk a hazai rendezésű Eb-selejtező torna első játéknapján Üllőn, majd szombaton Macedónia, jövő kedden Finnország lesz a mieink két további ellenfele. A minitornán a tavaszi elitkörbe jutás a cél.

Női U19: Újabb vereség a szlovénoktól

Női U19-es válogatottunk játékban valamelyest javult a keddi mérkőzéshez képest, az eredményben azonban rontott a szlovénok ellen.

Női U19: Kétgólos hátrányból állt fel a válogatott

Észak-Írországban kezdte meg az Európa-bajnoki selejtezőket megelőző felkészülési mérkőzései sorát a női U19-es válogatott.

Női U19: Elfogyott az erőnk az elitkör végére

Női U19-es válogatottunk sokáig hősiesen védekezve tartotta a döntetlent a csoportfavorit hollandok ellen, de a hajrára elfáradt, és hatgólos vereséggel zárta a hazai rendezésű Eb-selejtező elitkört.

Női U19: Győzelem Szlovénia ellen

A magyar női U19-es válogatott a Szlovénia elleni 2–0-s győzelemmel folytatta a hazai rendezésű Eb-selejtező elitkört.

Női U19: egygólos svéd siker az elitkör első mérkőzésén

A magyar női U19-es válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett a hazai rendezésű Eb-selejtező elitkör első fordulójában a svéd korosztályos csapattól.

Szerdán kezdi az elitkört a női U19-es válogatott

Turtóczki Sándor együttese a svéd, a szlovén és a holland csapattal küzd az Eb-részvételt érő csoportelsőségért, a mieink mindhárom meccsét Telkiben rendezik.

Elképesztő fordítással vertük Szlovákiát

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U19-es válogatottunk csütörtökön a szlovákiai Szencen lépett pályára, és gólzáporos meccsen, háromgólos hátrányból felállva aratott győzelmet a felkészülési mérkőzésen.

Háromgólos győzelem a szlovákok ellen

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U19-es válogatottunk kedden Lipóton lépett pályára felkészülési mérkőzésen.

Nem bírtuk el a kulcsemberek hiányát a finnek ellen

Női U19-es válogatottunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a finnek ellen Bükön, ezúttal súlyos vereséggel zárta a találkozót.

Női U19: Szoros vereség a finnektől

A hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörre készülő női U19-es válogatott Bükön edzőtáborozik, és vasárnap lejátszotta első felkészülési mérkőzését a finnek ellen.

Főszponzoraink
Szponzoraink