• Hírek

Futsal: edzőtábor és közönségtalálkozó Kecskeméten

Az Európa-bajnoki selejtező play-off körére készülő magyar futsalválogatott augusztus 21-én közönségtalálkozóval egybekötött nyílt edzésen vesz részt a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

Futsal: a lengyelekkel játszunk az Európa-bajnokságért

Csütörtökön Nyonban, az UEFA székhelyén tartják meg a futsal Európa-bajnoki selejtező play off körének sorsolását.

Futsal: csütörtökön kap play-off ellenfelet a válogatott

Csütörtökön Nyonban, az UEFA székhelyén tartják meg a futsal Európa-bajnoki selejtező play off körének sorsolását.

Futsal: Magyar tornagyőzelem Szlovéniában

U17-es futsalválogatottunk mindhárom mérkőzését megnyerte a szlovéniai UEFA Development Tornán.

Futsal: az UEFA égisze alatt folytatódik a hazai szakemberképzés

Az UEFA akkreditálta a magyarországi futsalszakember-képzést, így az MLSZ kurzusán tavasszal végző hazai edzők már UEFA Futsal B-licencet vehetnek át.

Futsal: Azerbajdzsán nagy falat volt, jöhet a pótselejtező

A magyar futsalválogatott az első félidőben még vezetett is az azeriek ellen, de a brazilokkal teletűzdelt hazaiak fordítottak, és végül magabiztosan megnyerték a két csapat bakui Eb-selejtezőjét. A mieink ősszel pótselejtezőn harcolhatják ki az Eb-részvételt.

Futsal: bravúrra van szükség Azerbajdzsán ellen

A magyar futsalválogatott két játéknap után négy ponttal várja a csoport legerősebb csapata, a házigazda azeriek elleni mérkőzést a bakui Európa-bajnoki selejtező tornán.

Futsal: nagy csatában döntetlen a bosnyákok ellen

Futsalválogatottunk izgalmas, óriási csatát hozó mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a bosnyákokkal a két csapat bakui Eb-selejtezőjén.

Futsal: izgalmas meccset nyertünk Albánia ellen

A magyar futsalválogatott nagy csatában, 4–3-ra legyőzte Albániát a két csapat bakui Eb-selejtező mérkőzésén.

Futsal: Szombattól az Eb-ért küzd a válogatott

A magyar futsalválogatott szombat délután, magyar idő szerint 14.00 órakor megkezdi szereplését az azerbajdzsáni Európa-bajnoki selejtező tornán.

UEFA: stratégiai változások a futsalban

Az UEFA végrehajtó bizottsága szerdai ülésén a futsalszakágat érintő több fontos döntést is hozott.

Futsal: végleges a keret, készen áll az Eb-selejtezőkre a válogatott

A magyar futsalválogatott szerdán éjszaka indul el Azerbajdzsánba, ahol április 8-án kezdi meg szereplését az Eb-selejtező tornán.

Futsal: Ezúttal nem tudtuk megállítani a japánokat

A magyar futsalválogatott a szerdai 1-1 után pénteken 3-0-ra alulmaradt a japánokkal szemben a két csapat kecskeméti felkészülési mérkőzésén.

Nagy iramú meccsen döntetlen a japánok ellen

Az Eb-selejtezők előtt álló magyar futsalválogatott Klacsák Bence 2. percben szerzett góljával egészen a hajráig vezetett a japánok ellen a két csapat kecskeméti felkészülési mérkőzésén, de a vendégek 25 másodperccel a végső dudaszó előtt egyenlíteni tudtak, és döntetlenre mentették a meccset.

A japánok ellen főpróbázik a futsalválogatott

Március 29-én és március 31-én válogatott mérkőzések helyszíne lesz Kecskemét: az Eb-selejtezőre készülő futsalválogatottunk Japánnal méri össze erejét.

Futsal: öt góllal voltak jobbak a szlovénok

A szlovén futsalválogatott nagyszerű játékkal 5-0-ra legyőzte a mieinket a két csapat zalaegerszegi felkészülési mérkőzésén.

Futsal: szerdán Szlovéniát fogadjuk Zalaegerszegen

Az Eb-selejtező torna előtt álló futsalválogatott egy hivatalos nemzetközi mérkőzéssel és egy zárt kapus edzőmeccsel készül a héten az áprilisi, azerbajdzsáni viadalra.

Futsal: Szoros vereség a szlovákoktól

A tavaszi Eb-selejtezőjére készülő magyar futsalválogatott vasárnap a szlovákokkal mérkőzött meg a horvátországi Porecben, és egy kiegyensúlyozott mérkőzésen 3-1-es vereséggel zárt.

Futsal: Szoros vereség a szlovákoktól

A tavaszi Eb-selejtezőjére készülő magyar futsalválogatott vasárnap a szlovákokkal mérkőzött meg a horvátországi Porecben, és egy kiegyensúlyozott mérkőzésen 3-1-es vereséggel zárt.

Futsal: 13 gólos meccset nyert a válogatott

Az áprilisi Eb-selejtezőre készülő magyar futsalválogatott szombaton a horvátországi Porecben játszotta le első idei hivatalos mérkőzését, a Sito Rivera vezette együttes 7-6-ra győzte le a belga válogatottat.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017