Férfi utánpótlás: ismét elitkörben válogatottjaink, hazai Eb-re készülhet az U21

Felemásra sikerült férfi utánpótlás-válogatottjaink idei éve. Az U17-es és az U19-es válogatott idén is bejutott az Eb-selejtezők elitkörébe, de az Eb-szereplés kiharcolása nem sikerült egyik versenykorosztály számára sem.

U21: Márciusban kezdődik a verseny a magyar-szlovén Eb-szereplésért

Nyonban, az UEFA székhelyén elkészítették a magyar-szlovén közös rendezésű 2021-es U21-es Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását.

U21: Vereséggel zártuk az Eb-selejtező sorozatot

U21-es válogatottunk lejátszotta utolsó mérkőzését a 2019-es Európa-bajnokság selejtező sorozatában. A törökök elleni találkozón sokáig vezettünk, de a vendégek megfordították a mérkőzést, és 2-1-re nyertek.

Győzelemmel zárná az Eb-selejtező sorozatot az U21-es válogatott

U21-es válogatottunk kedden, Felcsúton a törökök ellen fejezi be az Eb-selejtező sorozatot. A tét a csoport harmadik helye.

Fájó vereséget szenvedett Máltán az U21-es válogatott

U21-es válogatottunk utolsó idegenbeli Eb-selejtezőjén 2-1-es vereséget szenvedett Máltától Ta'Qaliban.

Utolsó Eb-selejtezőire készül az U21-es válogatott

Októberben véget ér a 2019-es U21-es Európa-bajnokság selejtezője, a magyar válogatott Málta és Törökország ellen zárja a sorozatot.

Hazai pályán is túl nagy falat volt a belga válogatott

A magyar U21-es válogatott hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett a belga korosztályos együttestől Eb-selejtező mérkőzésen, a Szusza Ferenc Stadionban.

Visszavágna a belgáknak az U21-es válogatott

U21-es válogatottunk kedden 18.00 órakor a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a belga korosztályos csapatot Európa-bajnoki selejtezőn.

Egygólos vereség Svédországban, elszálltak a továbbjutási remények

U21-es válogatottunk nem tudta gólra váltani lehetőségeit, és1-0-ás vereséggel zárta a svédek elleni, falkenbergi Eb-selejtezőjét.

Bízik a svédországi sikerben az U21-es válogatott

Pénteken 18.30-tól a svédországi Falkenbergben lép pályára a magyar U21-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőn. Győzelem esetén életben tarthatjuk továbbjutási reményeinket.

Három pontért utazik Svédországba az U21-es válogatott

Az U21-es válogatott vasárnap délután megkezdte a felkészülést a svédek elleni pénteki, és a belgák elleni, jövő keddi Eb-selejtezőkre.

Bakuba utazik az U21-es válogatott

Michael Boris együttese pénteken lép pályára a házigazda azeriek ellen felkészülési mérkőzésen.

Tíz emberrel nem tudtunk pontot szerezni Belgiumban

U21-es válogatottunk nyolcvan percet emberhátrányban játszva vereséget szenvedett Leuvenben a belgák elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőn.

Főszponzoraink
Szponzoraink