• Hírek

Újabb 3 játékost kénytelen nélkülözni Marco Rossi
2018. november 14., 20:47

A Telki edzőtáborban készülő férfi A-válogatott keretéből újabb 3 játékos sérült meg és így biztosan nem lép pályára a csütörtök esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen Észtország ellen.

Fontos, hogy elkerüljük a hibákat az észtek ellen
2018. november 14., 16:34

A magyar válogatott megtartotta a csütörtöki, észtek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóját.

Még lehet jegyet venni az NL-mérkőzésekre
2018. november 14., 13:25

Elővételben megválthatja jegyét a magyar válogatott soron következő két hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére. Az észtek ellen csütörtökön, a finnek ellen vasárnap játszik a csapatunk.

Tíz magyar lőtt már gólt Észtországnak - a hatodik összecsapás jön
2018. november 14., 09:12

A magyar válogatott eddig ötször csapott össze Észtországgal. Ezeken a találkozókon 3 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mieink mérlege.

Szülinapos sérült Telkiben
2018. november 13., 17:40

Bokasérülést szenvedett Ugrai Roland a férfi A-válogatott kedd esti edzésén. Szerda reggel, a tüzetesebb vizsgálatok után derül majd ki a pontos diagnózis, így az is, hogy számolhat-e a támadóval a szakmai stáb az e heti két Nemzetek Ligája-találkozón.

Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél
2018. november 12., 17:13

A magyar válogatott szövetségi kapitánya elmondta: a szurkolók bizalmáért is játszik a csapat az észtek és a finnek ellen.

Sallai és Fiola nélkül kezdi meg a felkészülést a férfi A-válogatott
2018. november 11., 20:59

Vasárnap este 10 kivétellel minden játékos megérkezett Telkibe férfi A-válogatottunk edzőtáborába, azonban az is kiderült, hogy a védelemből és a támadók közül is eggyel kevesebb játékossal számolhat Marco Rossi.

Marco Rossi kétmeccses eltiltást kapott az UEFA-tól
2018. november 07., 17:29

A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát az indoklás szerint azért büntette meg az európai szövetség fegyelmi bizottsága, mert a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés alatt és után sportszerűtlen viselkedést tanúsított. Az olasz szakember a kétmeccses eltiltás ellenére csak az Észtország elleni mérkőzésen nem ülhet le a kispadra.

Öt visszatérő az Észtország és Finnország ellen készülő keretben
2018. november 05., 14:06

Marco Rossi 26 fős keretet hirdetett ki a férfi A-válogatott utolsó két Nemzetek Ligája-csoportmérkőzésére. A keretet a kinevezésekor felállított szabályok alapján állította össze a szövetségi kapitány, aki minden játékostól kiemelkedő motiváltságot és elszántságot vár.

Magyarország 55. a FIFA-világranglistán
2018. október 25., 14:26

A belgák vezetik a FIFA világranglistáját, mögöttük egy ponttal lemaradva a világbajnok franciák állnak. Magyarország az 55. pozíciót foglalja el. Novemberben az 56. finnekkel és a 98. észtekkel játszik válogatottunk Budapesten.

Marco Rossi: Tallinnban is alázatos játékra lesz szükség a jó eredményhez
2018. október 14., 18:30

Férfi A-válogatottunk hétfőn este 20.45-kor Tallinnban folytatja szereplését Nemzetek Ligája-csoportjában, a házigazda észtek ellen.

Megérkezett Tallinnba az A-válogatott
2018. október 13., 19:51

A pénteki meccsnapot követően szombaton még Athénban edzett férfi A-válogatottunk, majd az ebédet követően a görög fővárosból elutazott Tallinnba, a hétfői mérkőzés helyszínére. A hétfői Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája-találkozót a török Halis Özkahya vezeti majd.

Két helyen változhat a kezdőcsapatunk a görögök ellen
2018. október 11., 18:54

Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön délután megtartotta a péntek esti Görögország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóját.

Két edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott
2018. október 09., 19:22

A keddi napon két edzéssel készült a válogatott a Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Minden játékos Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére áll, így várhatóan a lehető legerősebb összeállításban léphet majd pályára a csapat péntek este Athénban. Eközben ellenfeleinknél számos változás történt a kereteben a szeptemberi mérkőzésekhez képest.

Három újonc és három visszatérő Marco Rossi keretében
2018. október 01., 14:58

Willi Orban, Holander Filip és Baráth Botond is meghívót kapott a férfi A-válogatott Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő keretébe, amelynek a legutóbbihoz képest hárommal több tagja van. A játékosok vasárnap este találkoznak Telkiben.

Két helyet javítottunk a FIFA világranglistáján
2018. szeptember 20., 11:21

Férfi A-válogatottunkat újra az első 50-ben jegyzi a FIFA, augusztushoz képest két helyet javított a csapat a rangsorban.

Marco Rossi: Küzdeni fogunk és sosem adjuk fel!
2018. szeptember 12., 13:50

A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát a csapattal eltöltött első kilenc napjáról, valamint a Finnország és Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések tapasztalatairól kérdeztük.

Főszerepben a regeneráció
2018. szeptember 09., 20:58

Férfi A-válogatottunk nem sokkal éjjel 2 óra előtt érkezett meg Telkibe Tamperéből. A mai napon két csoportban edzettek a kerettagok, de két születésnapi köszöntés is történt vasárnap.

Marco Rossi: Felkészültünk, átérezzük a felelősségünk
2018. szeptember 07., 18:30

A magyar válogatott pénteken megérkezett Tamperébe, ahol szeptember 8-án, szombat este lép pályára a házigazda finnek ellen első Nemzetek Ligája-mérkőzésén. Az összecsapást megelőző sajtótájékoztatón Marco Rossi elmondta: agresszív ellenfélre számít, de felkészültünk a finnekre.

Szalai Ádám lesz a csapatkapitány a következő két mérkőzésen
2018. szeptember 06., 20:29

Férfi A-válogatottunk a Nemzetek Ligája-debütálást megelőző utolsó előtti napon egy edzéssel készült a Finnország elleni mérkőzésre. Emellett az is eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs távollétében Szalai Ádám viseli majd a kapitányi karszalagot.

Főszponzoraink
Szponzoraink