Olaszországi túrán az U18-as válogatott

2018. április. 17., 16:37   |    

Olaszországi túrán az U18-as válogatott

A 2000-es születésű játékosokból álló együttes szerdán délután a házigazdákkal mérkőzik meg az észak-olaszországi Abano Termében.

U18-as válogatottunk már az őszi, hazai rendezésű U19-es Eb-selejtezőre készül Németh Antal szövetségi edző irányításával. A mieink februárban Portugáliában játszottak két meccset, majd márciusban a grúzokat fogadták Telkiben két összecsapás erejéig.

Ezúttal Olaszország lesz az ellenfél, és a keretben javarészt olyan labdarúgókat találunk, akik idén már pályára léptek a válogatottban (többen az U19-es együttesben is bizonyíthattak), mellettük egy-két új játékos lett tagja a csapatnak.

- Bő a keretünk, ebben a korosztályban mintegy harmincöt játékost figyelünk folyamatosan, közülük áll majd össze az őszi tétmérkőzéseken résztvevő csapat. Mindenki előtt adott a lehetőség, hogy kiharcolja a helyét az Eb-selejtezős keretben, erre tökéletes alkalmat biztosítanak a felkészülési mérkőzések. Az olaszok elleni meccs szép kihívás a játékosok számára, az ilyen erős ellenfelekkel szemben lehet igazán megmutatni, hogy a csapat és a keret tagjai a nemzetközi elit szintjén tudnak futballozni - mondta Németh Antal az mlsz.hu-nak a szerdai (15.00) mérkőzés előtt.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Hutvágner Gergely (Sampdoria)
Laky László (PFLA)

Védők:

Kovács Krisztián (Győri ETO)
Terbe Botond (Kecskemét)
Mocsi Attila (Videoton FC)
Opavszky Balázs (Siófok)
Nagy Barnabás (MTK Budapest)
Temesvári Attila (Budapest Honvéd)
Horgosi Donát (Szolnok)

Középpályások:

Bokros Szilárd (Csákvár)
Szendrei Norbert (Honvéd)
Szánthó Regő (Győri ETO)
Csoboth Kevin (Benfica)
Csonka András (Ferencváros)

Támadók:

Horváth Olivér (Ajax)
Winkler András (Mosonmagyaróvár)
Tímári Norman (PFLA)
Torvund Alexander (Videoton FC)
Kiss Tamás (Haladás)
Szerető Krisztofer (Stoke City)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink