Nem bírtuk el a kulcsemberek hiányát a finnek ellen

2018. március. 06., 15:12   |    

Nem bírtuk el a kulcsemberek hiányát a finnek ellen

Női U19-es válogatottunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a finnek ellen Bükön, ezúttal súlyos vereséggel zárta a találkozót.

Turtóczki Sándor szövetségi edző már a vasárnapi, első mérkőzésen sem számíthatott a válogatott jó néhány alapemberére, a keddi visszavágóra további játékosok dőltek ki a sorból. A mérkőzés megmutatta, hogy meglehetősen szűkös jelenleg a válogatott kerete, a bő keretben számításba vett játékosok egyelőre nem tudják pótolni a kieső kulcsembereket. Ennek lett az eredménye, hogy ezúttal nem tudtuk tartani a finnek által diktált tempót, ellenfelünk végig dominálva fölényes győzelmet aratott.

- Már a vasárnapi mérkőzésen is látszott, hogy erős ellenféllel kerültünk szembe, most jóval nagyobb volt a különbség a két csapat között. Tanulságos mérkőzés volt, ugyanakkor hasznos is, hiszen éles helyzetben rajzolódik ki tökéletesen, hogy kik azok a játékosok, akikkel számolhatunk a szűkebb keretben. A finnek elleni meccsek után tisztán látjuk, kikre számíthatunk a következő mérkőzéseken, illetve milyen kerettel vághatunk majd neki az Eb-selejtezőknek - nyilatkozta Turtóczki Sándor szövetségi edző.

Magyarország–Finnország 0–6 (0–2)
Magyarország: Barti Luca - Anda Letícia, Kovács Laura, Horváth Emese (Váradi Ráhel, 79.), Győrik Alexandra - Csigi Eszter, Vasas Lea - Böcskei Nikoletta, Zágonyi Barbara (Bodnár Bianka, 23.), Haraszti Fanni - Vígh Klaudia (Horváth Viktória, 46.)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink