Újabb 2-0-ás siker Szlovákia ellen
U18 férfi   |   Archívum   |   2009. április. 09., 15:10
Újabb 2-0-ás siker Szlovákia ellen

A keddi, Sereden elért 2-0-ás győzelem után U18-as válogatottunk csütörtökön Tatán is megmérkőzött Szlovákia korosztályos együttesével, s a mieink Eppel Márton és Márkus Gábor góljával ezúttal is 2-0-ra nyertek.

Wilco van Buuren Markek Tamás - Kálnoki Kis Dávid, Szűcs László, Sajó Dániel, Preklet Csaba - Gyűrű László, Ladányi Tibor (Kámán Martin a 80. percben) - Rácz Ferenc, Márkus Gábor (Varga Tamás a 72. percben), Csiki Norbert (Csorba Szabolcs a 46. percben) - Eppel Márton (Tischler Patrik a 61. percben) összeállításban szerepeltette a válogatottat.

Ahogyan a keddi találkozón, ezúttal is a mi akaratunk érvényesült, csapatunk végig uralta a játékot, az első félidőben azonban csak helyzetekig jutott, gól nem született. A 48. percben aztán megszereztük a vezetést, egy kapu előtti kavarodás végén Eppel Márton talált a hálóba. Válogatottunk lendületben maradt és a 62. percben növelte előnyét, ekkor Márkus Gábor lépett ki a védők közül és nyolc méterről a kapuba lőtt, így három nap alatt kétszer győztünk 2-0-ra Szlovákia ellen.

- Második győzelmünk is megérdemelt, ismét jól játszottunk és megint mi irányítottuk a meccset - nyilatkozta honlapunknak a találkozó után Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői stáb vezetője. - A kellő agresszivitással futballoztunk, sok labdát szereztünk, jól játszottuk meg azokat, és lőhettünk volna még gólokat. Bár csak kétszer találtunk a kapuba, a két mérkőzésen szerzett tapasztalatok egyértelműen kedvezőek.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.