U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

2017-08-26 17:01:28

A magyar U18-as válogatott 4-0-ra legyőzte a szlovákokat a csehországi Jezek-torna utolsó játéknapján.

A mieink a csoportkörben elszenvedett három vereség után a hetedik helyért léptek pályára szombat délelőtt a Vaclav Jezek-emléktornán. A szlovákok elleni találkozón végig az történt a pályán, amit a magyar válogatott szeretett volna, dominálni tudott a csapat, és már szünetig eldöntötte a mérkőzést. Az 5. percben Szilágyi Adrián szerzett vezetést a mieinknek, majd a 23. percben Temesvári Attila duplázta meg az előnyünket. A 41. percben Kiss Tamás találatával már 3-0 volt az állás, a végeredményt pedig Gréczi Márton állította be a 47. percben. Akár nagyobb is lehetett volna a különbség, de kimaradt egy büntetőnk, és előfordult, hogy a kapufa mentette be a szlovákokat a kapott góltól.

- A pénteki mélypont után sikerült kilábalnunk a gödörből, és erre a mérkőzésre feljavult a teljesítményünk. A torna hasznos volt a játékosok fejlődése szempontjából, a keret tagjai megtapasztalhatták, hol tartanak a válogatott nemzetközi szinthez képest, és mi is lemérhettük, kire számíthatunk a későbbiekben ebben a korosztályban - mondta Németh Antal a mérkőzés után.

Magyarország-Szlovákia 4-0 (3-0)
Magyarország: Kovács Péter - Horváth Róbert, Temesvári Attila, Arday Dominik, Németh Ádám - Darabont Gábor, Molnár Dominik - Babinszky Bence (Nándori Botond, 78.), Szilágyi Adrián (Tímári Norman, 64.), Kiss Tamás (Galacs Erik, 58.)- Szendrei Norbert (Gréczi Márton, 46.)
Gólszerzők: Szilágyi, Temesvári, Gréczi, Kiss

Kapcsolódó cikkek

Portugál-veréssel kezdett az U18-as válogatott

Mészöly Géza együttese 1-0-ra győzte le az Európa közvetlen élvonalához tartozó, hazai pályán játszó portugálokat.

Montenegróban játszik az U18-as válogatott

A magyar válogatott kedden és szerdán is megmérkőzik a hazaiakkal.

Macedóniában játszik az U18-as válogatott

U18-as válogatottunk első idei nemzetközi mérkőzései előtt áll, Mészöly Géza együttese kedden és csütörtökön a macedónokkal méri össze tudását.

U18: Macedónia ellen készülnek a fiatalok

Kedden és csütörtökön Macedónia ellen lép pályára Németh Antal szövetségi edző válogatottja a Telki edzőközpontban.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017