U18: Súlyos vereség az oroszoktól

2017-08-25 15:31:06

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

A magyar válogatott a korosztály legjobbjai nélkül, zömében válogatott szinten még tapasztalatlan játékosokkal érkezett a csehországi Jezek-tornára, és ezt nem tudta ellensúlyozni a csapat az eddig lejátszott mérkőzéseken. Pénteken az oroszokkal mérkőzött meg a válogatott, ellenfelünk egyénileg és csapatként is felülmúlta együttesünket, és 3-0-ás félidőt követően 7-1-re megnyerte a mérkőzést.

- A mai mérkőzés fájó és tanulságos lecke volt a játékosok számára, akik szembesültek vele, hogy a nemzetközi válogatott futball nagyságrendekkel magasabb szintet képvisel, mint amihez klubcsapataikban hozzászokhattak. Az oroszok minden tekintetben jobbak voltak nálunk, ezúttal nem volt olyan periódusa a mérkőzésnek, amikor az elvárt játékot tudtuk volna hozni, hatalmas hibákat vétettünk, ami súlyos vereséghez vezetett - nyilatkozta a mérkőzés után Németh Antal szövetségi edző.

A mieink szombaton játsszák utolsó meccsüket a tornán, Szlovákia lesz az ellenfél.

Oroszország-Magyarország 7-1 (3-0)
Magyarország: Oroszi István - Major Gergő, Opavszky Balázs, Bolla Gergő, Zeke Márió (Molnár Dominik, 74.) - Darabont Gábor (Galacs Erik, 46.), Kiss Tamás, Tímári Norman (Szilágyi Adrián, 46.), Nándori Botond (Horváth Róbert, 74.) - Szendrei Norbert, Tóth Zoltán
Magyar gólszerző: Szendrei Norbert

Kapcsolódó cikkek

Tornagyőzelemért játszik az U18-as válogatott

A portugáliai négyes torna második játéknapján Mészöly Géza együttese 0-0-ás döntetlent ért el a cseh válogatott ellen.

Győzelemmel zárta a tornát a válogatott

Az U18-as válogatott a 17. Vaclav Jezek emléktorna zárónapján tizenegyesekkel győzte le Írországot, ezzel az ötödik helyen zárta az eseményt. A mérkőzés után Tuboly Frigyes szövetségi edző a hasonló nemzetközi megmérettetések fontosságát emelte ki.

U18: nagy csata végén döntetlen Szerbiában

Második felkészülési mérkőzését is lejátszotta Szerbiában edzőtáborozó U18-as válogatottunk.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017