Tornazárás vereséggel
U18 férfi   |   Archívum   |   2008. május. 01., 15:58
Tornazárás vereséggel

U18-as válogatottunk csütörtökön lejátszotta harmadik mérkőzését a szlovákiai nemzetközi korosztályos tornán. Sisa Tibor gárdája ezúttal Törökország korosztályos csapatával mérkőzött meg, és 2-0-ás félidő után 3-1-es vereséget szenvedett.

Együttesünk Göcze Gergő - Varga Péter (Szokol Zsolt a 64. percben), Vattai Balázs, Szeleczki Alex (Litauszki Róbert az 51. percben), Bagyinszki Attila - Takács Péter (Futács Márkó a 76. percben), Zelenyánszky László - Fazakas Géza (Varga Ferenc az 51. percben), Varga Bence (Bogdán Márk az 57. percben), Kovács Dániel - Bajner Bálint összeállításban szerepelt. A törökök nagy elánnal kezdték a meccset, s a 17. percben már 2-0-ra vezettek. A magyar csapat próbált támadni, de fáradozásait nem kísérte siker, a török válogatott pedig a második játékrész közepén megszerezte harmadik gólját is. A meccs végén azonban sikerült szépítenünk, a 80. percben egy kontra végén Kovács Dániel állította be a 3-1-es végeredményt. Csapatunk a tornán mindhárom találkozóját elveszítette.

- Ennek a korosztálynak októberben lesznek tétmérkőzései, akkor vívjuk majd az Eb-selejtezőket - mondta a mérkőzés után Sisa Tibor. - Addig még három szűrőn kell átmenniük a fiataloknak, hogy véglegessé váljon a keret. Ezen a tornán néhány kivételtől eltekintve olyanok kaptak lehetőséget a bizonyításra, akik eddig nem voltak a kiválasztottak között. Bár tudjuk, hogy nincs két csapatra való nemzetközi szintű játékosunk, pozitívuma a kupának, hogy a most debütálók közül legalább néhányan bekerülhetnek majd a későbbi keretbe.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.