Szlovénia a szerdai ellenfél
U18 férfi   |   Archívum   |   2010. október. 25., 18:00
Szlovénia a szerdai ellenfél

U18-as válogatottunk szerdán a szlovéniai Lendván felkészülési mérkőzést játszik a házigazdák korosztályos csapatával.

Több hiányzó is van a keretben, így Tuboly Frigyes szövetségi edző ezúttal olyan játékosokat is kipróbálhat, akik korábban nem kaptak szerepet az együttesben.

A magyar U18-as válogatott tagjai hétfőn délelőtt indultak el a szlovén határnál fekvő Gosztolára, ahonnan szerdán, a mérkőzés napján utaznak tovább Lendvára. A csapat ezúttal a légiósok nélkül szerepel, őket klubjaik nem engedték el a találkozóra, valamint sérülések és betegségek miatt is lesznek hiányzók: Vass Patrik, Magyar Benjamin, Hajdú Ádám és Dombó Dávid sem tarthatott az együttessel. Válogatottunk szerdán, 11 órakor lép pályára a házigazdák ellen.

- A cél, hogy minél több nemzetközi mérkőzést játsszanak a korosztály a képviselői, jövőre ugyanis az U19-es Eb-selejtezőn szerepel a csapat, és minden esélyt igyekszünk megragadni a tapasztalatszerzés érdekében - mondta az mlsz.hu-nak Tuboly Frigyes szövetségi edző. - Több hiányzónk is van, de ez lehetőséget biztosít arra, hogy olyan futballistákat is kipróbálhassunk, akik eddig nem voltak tagjai a keretnek, de tehetségük alapján a későbbiekben bekerülhetnek a csapatba.

A válogatott kerete:

Kapusok: Steer Bence (Vasas), Abu Attila (MTK Budapest)

Mezőnyjátékosok: Kárpáti Vitéz (Vasas), Pavliczki Balázs (Ajka FC), Tar Zsolt (Puskás Ferenc Akadémia), Károly Bálint (Puskás Ferenc Akadémia), Serfőző Bence (Győri ETO), Kapaczina Valér (Budapest Honvéd), Fejes János (Budapest Honvéd), Erdélyi László (Budapest Honvéd), Nagy Gergő (Budapest Honvéd), Tóth Ferenc (MTK Budapest), Kállai István (MTK Budapest), Erdei Gábor (FTC), Nehéz Máté (MTK Budapest), Bodó Norbert (Szombathelyi Haladás), Radó András (Szombathelyi Haladás)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.