Rehabilitációs edzés a Sisa-csapat harmadának
U18 férfi   |   Archívum   |   2008. május. 13., 17:05
Rehabilitációs edzés a Sisa-csapat harmadának

Még mindig az a legfontosabb kérdés Tatán, a hétfőn kezdődő U19-es elitkörre készülő válogatottunk edzőtáborában, hogy ki egészséges, ki nem, és a sérültek milyen állapotban vannak. Nos, sajnos akad köztük olyan, akit haza kellett küldeni, mert biztosan nem állhat Sisa Tibor szövetségi edző rendelkezésére, s Korcsmár Zsoltról, az Újpest hétfőn megsérült ifjú hátvédjéről sem éppen bíztató hírek érkeztek.

- Iszlai Bence olyan súlyos hasfalizom-sérüléssel bajlódik, hogy ő már el is hagyta az edzőtábort - kezdte a délelőtti 'vizit' utáni beszámolóját a szakvezető. - Sőt! A helyettesítésére kiszemelt Rása Gergő sem csatlakozhat hozzánk, mert neki a combizma húzódott meg, ezért az U18-as válogatottban jeleskedő MTK-s Takács Bencét hívtam be. Koman, Nikházi, Kádár, Szekeres és Szabó rehabilitációs tréningen vett részt, míg a többiek teljes értékű munkát végeztek.

Délután még egy gyakorlás következik, s az elkövetkező napok programjában számos videós elemzés is szerepel - valamennyi leendő ellenfélről van felvétel.

Dr. Lejkó Dezső, a Sportkórház főorvosa, az újpestiek csapatorvosa honlapunknak a délelőtti vizsgálatokról azt mondta, hogy Korcsmár Zsoltnak külső bokaszalag-sérülése van, rögzítő kötést kapott, s az előjelek szerint számára véget ért a tavaszi szezon

A sajtó képviselőinek figyelmébe!

Ismételten felhívjuk a sportsajtó képviselőinek figyelmét: csütörtökön kínálkozik az egyetlen lehetőség arra, hogy találkozzanak a csapat vezetőivel, játékosaival. Erre a korábbitól némileg eltérően 17. 15 és 17. 45 között kerül majd sor, ekkor lehet egyéni interjúkat készíteni, majd kezdődik az edzés.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.