Nemzetközi tornára készülnek az U18-asok
U18 férfi   |   Archívum   |   2008. augusztus. 18., 19:32
Nemzetközi tornára készülnek az U18-asok

U18-as válogatottunk augusztus végén a Vaclev Jezek nemzetközi ifjúsági tornán vesz részt Csehországban. Együttesünk Norvégia, Izland és a házigazda Csehország társaságában az A-csoportba került, a B jelű kvartettben Svédország, Lengyelország, Szlovákia és a bajor tartományi válogatott küzd a döntőbe kerülésért.

A mieink augusztus 26-án Norvégia ellen kezdenek, másnap Csehország ellen lépnek pályára, 29-én pedig Izlanddal meccselnek. A helyosztókat és a döntőt augusztus 30-án, szombaton rendezik.

Az U18-as válogatott kerete

Kovácsik Ádám (Reggina), Antal Botond (Watford) - kapusok;

Németh Péter (MTK), Szűcs László (Borussia Dortmund), Preklet Csaba (Reggina), Tóth Máté (Győr), Ódé Norbert (MTK), Ladányi Tibor (MTK), Kiss Máté (Győr), Pölöskei Zsolt (Liverpool), Üveges Szabolcs (Újpest), Laczkovics Donát (Freiburg), Csorba Szabolcs (MTK), Nagy Dániel (Hamburg), Kovács István (FTC), Margitics Andor (Vác), Eppel Márton (MTK), Tichler Patrick (MTK) - mezőnyjátékosok.

Mivel a hírek szerint Pölöskei és Laczkovics sérült, és elképzelhető, hogy Nagy Dánielt nem engedi el a tornára klubja, könnyen lehet, hogy a biztonsági tartalékok közül néhányan meghívót kapnak. A tartalékok: Szurkos Bence (MTK), Kálnoki Kis Dávid (MTK), Székely Szabolcs (Lágymányos), Kocsis Adrián (ZTE), Nagy Patrik (Rapid Wien), Márkus Gábor (Austria Wien).


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.