Nemzetközi tornán szerepelnek a fiatalok
U18 férfi   |   Archívum   |   2010. augusztus. 23., 13:44
Nemzetközi tornán szerepelnek a fiatalok

A magyar U18-as válogatott meghívást kapott a 17. alkalommal megrendezésre kerülő Vaclav Jezek emléktornán. A magyar csapatra három mérkőzés vár a héten, kedden Törökország, szerdán Szlovákia ellen mérkőznek a mieink, míg szombaton a helyosztókra kerül sor.

Az U18-as válogatott a héten Csehországban szerepel, a magyar csapat idén is pályára lép a Vaclav Jezek nemzetközi ifjúsági tornán. A sorozatnak ezúttal is a nymburki edzőközpont ad otthont, a mieinkre három mérkőzés vár a hét folyamán.

A válogatott hétfőn délelőtt utazott el a torna helyszínére, ahol délután egy edzés szerepel a válogatott programjában, majd kedden már meg is kezdi szereplését a viadalon. A Tuboly Frigyes szövetségi edző által irányított csapat csoportjában a török és a szlovák válogatott szerepel, előbbivel kedden, utóbbival szerdán 17 órakor csapnak össze a mieink. Csütörtökön és pénteken pihenőnap vár a gárdára, míg szombaton már a helyosztókkal folytatódik a torna. A másik csoportban a házigazda Csehország mellett Írország és Ukrajna küzd.

- Természetesen a célunk a tisztes helytállás, jól játszani és eredményesen szerepelni. Az U18-as csapatra idén nem vár tétmeccs, ennek megfelelően nagyon komoly jelentősége van a hasonló megmérettetéseknek. Nemzetközi tornáról lévén szó bízunk benne, hogy a három meccs remek lehetőséget biztosít a felkészülésre. A csapat a jövő évi feladatokra készül, mindent elkövetünk, hogy majd sikerrel vegyük az akadályokat - jelentette ki a csapat indulása előtt Tuboly Frigyes szövetségi edző.

Az U18-as válogatott kerete

Abu Attila (MTK), Dombó Dávid (Haladás) - kapusok;

Kállai István (MTK), Tóth Ferenc (MTK), Magyar Benjamin (MTK), Tar Zsolt (Videoton), Fejes János (Honvéd), Bodó Norbert (Haladás), Nagy Gergő (Honvéd), Papp Tibor (Győr), Hajdú Ádám (MTK), Radó András (Haladás), Károly Bálint (Videoton), Vass Patrik (MTK), Paku Roland (Győr), Kapacina Valér (Honvéd), Erdélyi László (Honvéd), Serfőző Bence (Győr) - mezőnyjátékosok.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.