Kétgólos győzelem Szlovákiában
U18 férfi   |   Archívum   |   2009. április. 07., 17:52
Kétgólos győzelem Szlovákiában

U18-as válogatottunk kedden Sereden Szlovákia korosztályos együttesével játszott határmenti mérkőzést. Együttesünk a mérkőzés egészében fölényben futballozott, s Margitics Andor 29. percben lőtt góljával, valamint Laczkovich Donát 44. percben szerzett találatával 2-0-ra győzött. A két válogatott csütörtökön 11 órakor Tatán, a HAC-pályán ismét összeméri erejét.

Wilco van Buuren Kovácsik Ádám – Kálnoki Kis Dávid, Szűcs László, Preklet Csaba, Kocsis Adrián – Margitics Andor (Gyűrű László az 52. percben), Ladányi Tibor (Kámán Martin a 85. percben) – Csorba Szabolcs (Márkus Gábor a 46. percben), Laczkovich Donát (Varga Tamás a 46. percben), Csiki Norbert (Rácz Ferenc a 70. percben) – Tischler Patrik (Eppel Márton a 70. percben) összeállításban szerepeltette csapatunkat.

A mieink végig irányították a játékot, s a 29. percben meg is szerezték a vezetést: a labda Margitics Andor távoli, jó 35 méteres lövése után került a hálóba. A mieink ezután is lendületben maradtak, s a 44. percben Laczkovich Donát egy szép akció végén, 8 méterről passzolt a kapuba. A második félidőben is voltak ziccereink, ám több gólt már nem sikerült szereznünk, így végül 2-0-ra nyertük meg a meccset.

- Mindenképpen megérdemeltük a győzelmet, mert végig uraltuk a játékot, a meccsen végig a mi akaratunk érvényesült – nyilatkozta a mérkőzés után honlapunknak Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői stáb vezetője. – Még több gólt is szerezhettünk volna, és bár ez nem sikerült, elégedettségre ad okot, hogy a csapat nagyon jól küzdött, és a pályán belüli kommunikáció is megfelelő volt a játékosok között.

A mieink csütörtökön 11 órakor a Tatai HAC pályáján ismét megmérkőznek a szlovákokkal.



Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.