Kétgólos győzelem Lengyelország ellen
U18 férfi   |   Archívum   |   2009. május. 26., 19:38
Kétgólos győzelem Lengyelország ellen

U18-as válogatottunk kedd délután Budaörsön játszott barátságos meccset Lengyelország korosztályos együttesével, s a mieink 0-0-ás félidőt követően Laczkovics Donát és Balla Ádám góljával 2-0-ra győztek. A két gárda csütörtökön 11 órakor Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában ismét megmérkőzik egymással.

Wilco van Buuren Antal Botond - Nagy Adrián, Szűcs László (Sajó Dániel a 81. percben), Karácsony Balázs, Föglein Péter (Kocsis Adrián az 55. percben) - Kiss Máté (Gyűrű László a 64. percben), Laczkovics Donát - Simon Krisztián (Margitics Andor a 64. percben), Bogáti Péter (Stieber András a 46. percben), Kovács István - Balla Ádám (Nagy Partik a 71. percben) összeállításban szerepeltette csapatunkat.

A mieink végig fölényben futballoztak, s bár már az első félidőben is motiváltan, meggyőzően játszottak, gólokat csak a második negyvenöt percben tudtak szerezni. Az 52. percben egy kiugratást követő remek támadás végén Laczkovics Donát talált a kapuba, majd a 60. percben Balla Ádám egy szélről beadott labdát juttatott közelről a hálóba.

- Örülök a győzelemnek, amelyet megérdemelten szereztünk meg
- összegzett a találkozó után Wilco van Buuren. - Természetesen, mint mindig, most is voltak hibák, amelyeket elemezni fogunk, és a csütörtöki meccsen még jobb teljesítményt próbálunk majd nyújtani.

Magyarország és Lengyelország korosztályos gárdája csütörtökön 11 órakor a telki edzőközpontban mérkőzik meg újra.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.