Háromgólos vereség Németországtól
U18 férfi   |   Archívum   |   2009. december. 14., 15:30
Háromgólos vereség Németországtól

U18-as válogatottunk hétfőn Németország ellen mutatkozott be a hagyományos téli nemzetközi ifjúsági tornán Izraelben. A Pisont István által irányított együttesnek nem sikerült pontot szereznie, 3-2-es félidő után 6-3-as vereséget szenvedett Kefar Sabában, góljainkat Vólent Roland (2) és Batizi-Pócsi Balázs szerezte. Csapatunk kedd délután Nes Zionában Izrael, csütörtökön pedig Raananában Szerbia korosztályos együttesével mérkőzik meg.

Pisont István szövetségi edző Czuczi Márton - Szvoboda Szabolcs, Otigba Kenneth, Jagodics Márk, Tóbiás Zsolt (Nagy Gergő a 85. percben) - Magos Mátyás (Radó András a 79. percben), Németh László (Szakály Attila a 62. percben), Szolnoki Roland (Windecker József a 72. percben), Vernes Richárd - Batizi-Pócsi Balázs, Vólent Roland összeállításban szerepeltette az együttest.

A németek a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, majd a 21. percben növelték is előnyüket. A mieink azonban egyre inkább magukra találtak, s a 24. percben Batizi-Pócsi Balázs szépített, majd a 32.-ben Vólent Roland egyenlített - ám a 43. percben ellenfeleink megszerezték harmadik góljukat is, így a szünetre a németek vonulhattak előnyben. A 46. percben újabb gólt kaptunk, Vólent azonban az 56. percben ismét egygólosra csökkentette hátrányunkat. Az 59. percben aztán újabb német gólt született, majd ellenfeleink a 78. percben, tizenegyesből beállították a 6-3-as végeredményt.

- Sok gólt hozott a mérkőzés, amelyen nem játszottunk rosszul - kezdte értékelését a meccs után Pisont István. - Kettő-null után egyenlíteni tudtunk, és 4-3-nál is volt esélyünk erre, de ziccert hibáztunk. A németek sokkal jobban éltek lehetőségeikkel, a mi helyzetkihasználásunk nem volt az igazi. Holnap Izrael ellen szeretnénk javítani.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.