Harmadik meccsét is elveszítette a gárda
U18 férfi   |   Archívum   |   2009. augusztus. 28., 11:23
Harmadik meccsét is elveszítette a gárda

U18-as válogatottunk pénteken játszotta utolsó mérkőzését Csehországban, a Vaclav Jezek-emléktornán. A mieink harmadik meccsüket is elveszítették, Bela pod Bezdezemben 0-1-es félidőt követően 3-1-re kikaptak Romániától (gólunkat Vernes Richárd szerezte), s így a csoport utolsó helyén végeztek.

Pisont István szövetségi edző Nacsa Péter - Szvoboda Szabolcs, Kelemen Dávid, Baráth Botond (Nagy Bálint a 78. percben), Tóbiás Zsolt - Widecker József (Kalász Milán a 76. percben), Németh László, Vernes Richárd, Czár Richárd - Mohácsi Rudolf (Lengyel Gyula a 41. percben), Angyal Norbert összeállításban szerepeltette a gárdát.

Az első félidőben fölényben futballozó románok a 2. percben 11-eshez jutottak, amelyből meg is szerezték a vezetést. A 47. percben Vernes Richárd egyenlített, ekkor átvettük a játék irányítását, kapufát is lőttünk, ám a románok a 78. percben szabadrúgásból növelték előnyüket, majd a 80. percben egy távoli lövésből harmadik góljukat is megszerezték.

- A második félidőben kimondottan jól játszottunk, egyenlítettünk, de ezután sajnos csak kapufáig és kihagyott helyzetekig jutottunk - mondta el honlapunknak Pisont István. - Ekkor mi voltunk fölényben, eredményesen támadtuk le a románokat, ám mégis mi kaptunk két újabb gólt, és ezekkel el is ment a meccs. Elemeznünk kell a történteket és tanulni abból, amit tapasztaltunk.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.