Győzelemmel zárta a tornát a válogatott
U18 férfi   |   Archívum   |   2010. augusztus. 28., 12:00
Győzelemmel zárta a tornát a válogatott

Az U18-as válogatott a 17. Vaclav Jezek emléktorna zárónapján tizenegyesekkel győzte le Írországot, ezzel az ötödik helyen zárta az eseményt. A mérkőzés után Tuboly Frigyes szövetségi edző a hasonló nemzetközi megmérettetések fontosságát emelte ki.

Tuboly Frigyes szövetségi edző az Abu Attila - Kállai István, Tar Zsolt, Magyar Benjamin, Bodó Norbert - Hajdú Ádám, Nagy Gergő, Paku Roland (Radó András a 45. percben) - Vass Patrik (Papp Tibor az 58. percben), Serfőző Bence (Erdélyi László az 50. percben), Kapacina Valér (Károly Bálint a 65. percben) összeállításban küldte pályára csapatát.

A válogatottunk, csoportjában egy döntetlent ért el Törökország ellen, Szlovákiától viszont kikapott, így a másik csoport harmadik helyezettjével mérkőzhetett szombaton az ötödik hely megszerzéséért. Tuboly Frigyes csapatának szombati ellenfele Írország volt, amely ellen a rendes játékidőben nem sikerült betalálni. A gólnélküli mérkőzés után tizenegyes párbaj döntött, amelyben a magyar fiatalok maradtak higgadtabbak, és 4-2-vel megnyerték az összecsapást.

- Küzdelmes, harcos meccs volt ez is, amely során sajnos nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját. Ennek kapcsán egyértelművé vált, hogy játékban kell fejlődni a csapatnak, ez a legnagyobb tanulság. A három mérkőzés nagyon fontos a felkészülésünk szempontjából, három nagyon kemény csapattal mérhettük össze tudásunk. Remélem, hogy a jövőben sok hasonló mérkőzés vár a válogatottra, ez ugyanis az előrelépés egyik kulcsa - mondta a magyar csapat utolsó mérkőzését követően Tuboly Frigyes szövetségi edző.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.