Gólnélküli döntetlennel zárt a csapat
U18 férfi   |   Archívum   |   2008. augusztus. 29., 19:57
Gólnélküli döntetlennel zárt a csapat

A magyar U18-as válogatott 0-0-ás döntetlennel fejezte be a Csehországban zajló Vaclav Jezek Nemzetközi Tornát. A mieink végigtámadták ugyan az Izland elleni nyolcvan percet, de a győzelmet nem sikerült megszerezniük.

Gabala Krisztián megbízott szövetségi edző ezúttal Antal Botond - Szűcs László, Tóth Máté, Preklet Csaba, Kálnoki Kis Dávid - Gyűrű László, Csorba Szabolcs (Nagy Patrik a 75. percben), Csiki Norbert, Márkus Gábor (Margitics Andor a 79. percben), Ódé Norbert - Tischler Patrik összeállításban küldte a pályára együttesét. Csapatunk jelentős fölényben futballozott, támadóink számos ígéretes akciót vezettek, de csak kapufáig jutottak, gólig nem. A 62. percben Tischler Patrikot kiállította a játékvezető, így együttesünk majd' 20 percen keresztül hátrányban játszott.

- Győzelmet szalasztottunk el, hiszen bár nagy energiákat mozgósítottunk, az ellenfél kapuja előtt, semmi sem sikerült - fogalmazott honlapunknak nyilatkozva Gabala Krisztián -. Tíz játékossal is mi támadtunk többet, de sajnos ilyen a futball... Úgy érzem, a továbbjutást illetően már az első mérkőzésen megpecsételődött a sorsunk.

Az egy pont azt jelenti, hogy a magyar válogatott a harmadik helyet szerezte meg a csoportban. A másodikként záró, Norvégiát legyőző házigazdák lettek az elsők, Izland pedig a negyedik.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.