Egygólos vereség Szlovéniában
U18 férfi   |   Archívum   |   2010. október. 27., 14:02
Egygólos vereség Szlovéniában

U18-as válogatottunk szerdán a szlovéniai Lendván mérkőzött meg a házigazdák korosztályos együttesével. Tuboly Frigyes szövetségi edző csapata jó teljesítményt nyújtott, ám ezúttal nem volt szerencséje a helyzetek kihasználásában, a hazaiak 1-0-ra győztek.

Együttesünk a Steer Bence - Erdei Gábor, Tóth Ferenc, Tar Zsolt, Fejes János (Bodó Norbert, 60.) - Radó András (Erdélyi László, 80.), Kállai István (Kárpáti Vitéz, 46.), Nagy Gergő, Károly Bálint (Pavliczki Balázs, 76.), Kapaczina Valér (Serfőző Bence, 70.) - Nehéz Máté összeállításban szerepelt a találkozón.

A szlovénok kezdték jobban a mérkőzést, a kezdeti hazai rohamok után azonban kiegyenlítetté vált a mérkőzés, majd átvettük az irányítást. Fiataljaink több gólt ígérő lehetőséget is kialakítottak, a befejezésekbe azonban rendre hiba csúszott, ráadásul a szlovén kapus is nagyon jó napot fogott ki. Az 50. percben a házigazdák megszerezték a vezetést, s bár a hátralévő időben voltak lehetőségeink az egyenlítésre, a lefújásig nem tudtunk a kapuba találni, a találkozó 1-0-ra végződött.

- A sok sérültünk ellenére jó mérkőzést játszottunk, az első húsz perc megilletődöttsége után fokozatosan feljavultunk, és biztató teljesítményt nyújtottunk. Sajnálom, hogy a kialakított helyzeteket nem tudtunk értékesíteni, ugyanakkor annak örülök, hogy a keret újoncai jó teljesítményt nyújtottak a találkozón - nyilatkozta a meccs után Tuboly Frigyes.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.