Egy győzelem, egy döntetlen a görögök elleni mérleg
U18 férfi   |   Archívum   |   2011. január. 27., 17:40
Egy győzelem, egy döntetlen a görögök elleni mérleg

U18-as válogatottunk csütörtökön délután lejátszotta második mérkőzését is Larisszában, Tuboly Frigyes szövetségi edző csapata a keddi 2-1-es győzelem után ezúttal 1-1-es döntetlent ért el a házigazdák korosztályos együttese ellen.

Akárcsak kedden, ezúttal is jó iramú, színvonalas mérkőzést játszott a két csapat, az első félidőben a mieink támadtak többet, és a 25. percben sikerült megszereznünk a vezetést is: Paku Roland lövését követően Erdélyi László elé került a labda, aki nem hibázta el a lehetőséget. A mérkőzés egyes periódusaiban a görögöknek sikerült átvenniük az irányítást, és a 48. percben megszerezték az egyenlítő gólt. A lefújásig már nem változott az eredmény, a mieink egy győzelemmel és egy döntetlennel zárták a görögországi utazást.

- Küzdelmes meccsen vagyunk túl, sokat dolgoztak a fiúk - nyilatkozta Tuboly Frigyes a mérkőzés után. - Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amikor játékban az ellenfél fölé nőttünk, míg máskor a hazaiak futballoztak jobban. Összességében reális eredmény született, megérdemelten értük el a döntetlent. Nagyon örülök, hogy lehetőségünk nyílt erre a két nemzetközi mérkőzésre, megfelelően szolgálták a felkészülésünket. Remélem, minél több hasonló színvonalú meccset tudunk játszani a jövőben, mert az ilyen találkozók nagyban segítik a játékosok fejlődését.

Görögország - Magyarország 1-1 (0-1)

Magyarország: Steer Bence - Földes Milán (Patvaros Zsolt, 46.), Tóth Ferenc, Lang Ádám, Balogh Bence - Papp Máté (Kozma Máté, 55.), Kárpáti Vitéz (Nagy Gergő, 46.), Paku Roland - Nehéz Máté (Pavlitzky Balázs, 70.), Erdélyi László, Vass Patrik (Fejes János, 60.)
 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.