Döntetlennel kezdett Csehországban a csapat
U18 férfi   |   Archívum   |   2010. augusztus. 24., 19:41
Döntetlennel kezdett Csehországban a csapat

Az U18-as válogatott kedden megkezdte szereplését a Vaclak Jezek nemzetközi ifjúsági tornán, a magyar csapat gólnélküli döntetlent játszott Törökországgal. Tuboly Frigyes szövetségi edző a mérkőzés után elégedetten értékelte csapata teljesítményét.

Tuboly Frigyes a Dombó Dávid - Kállai István (Paku Roland a 80. percben), Tóth Ferenc, Magyar Benjamin, Bodó Norbert - Nagy Gergő, Hajdú Ádám - Kapacina Valér (Tar Zsolt az 55. percben), Vass Patrik (Radó András a 65. percben), Fejes János - Serfőző Bence (Erdélyi László a 78. percben) összeállításban szerepeltette együttesét.

A mérkőzés első félidejében egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség a nymburki edzőközpontban, a magyar csapat egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet. Sőt, az első játékrészben a mieink előtt adódott több gólszerzési lehetőség, azonban ezek kimaradtak. A második félidőben megerősödött a török nyomás, a hajrában azonban sikerült kiszabadulni a szorításból, ám a győztes gól megszerzése nem jött össze, maradt a 0-0. A magyar válogatott szerdán 17 órakor Szlovákiával csap össze, majd szombaton már a helyosztók valamelyikén bizonyíthatnak a fiatalok.

- Egy nagyon erős ellenfél ellen léptünk pályára, ám nem voltunk alárendelt szerepben. Az első félidőben még mi voltunk az aktívabbak, és néhány helyzet kidolgozása is sikerült, sajnos kihasználni már nem tudtuk ezeket. A szünet után beszorítottak minket a törökök, de ezt az időszakot sikerült átvészelni, a végén nekünk voltak lehetőségeink, hogy eldöntsük a meccset. Összességében nagyon elégedett vagyok, mert a fiúk egy nagyon komoly ellenféllel szemben is jó teljesítményt nyújtottak
- mondta Tuboly Frigyes szövetségi edző.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.