Csak a gól hiányzott Máltán
U18 férfi   |   Archívum   |   2011. április. 04., 20:11
Csak a gól hiányzott Máltán

U18-as válogatottunk hétfőn délután lejátszotta első máltai felkészülési mérkőzését. A mieink végigtámadták a találkozót, de a helyzeteket ezúttal nem sikerült gólra váltani.

A máltaiak elleni első összecsapást Ta'Qaliban játszotta le válogatottunk, Tuboly Frigyes szövetségi edző a Dombó Dávid - Poór Patrik, Tóth Ferenc, Lang Ádám, Kozma Máté - Patvaros Zsolt, Nagy Gergő (Tar Zsolt, 75.), Holman Dávid (Földes Milán, 50.) - Radó András, Erdélyi László (Pál Dávid, 50.), Kapacina Valér (Matetics István, 60.) összetételben szerepeltette együttesét.

A mieink gyorsan átvették az irányítást, és egészen a találkozó végéig nyomasztó fölényben játszottak, a máltaiak alig tudtak kijönni kapujuk előteréből. A magyar válogatott mezőnyfölényére jellemző, hogy csapatunk 21 pontrúgást (köztük 13 szögletet) végzett el a hazaiak tizenhatosának közelében, míg az ellenfél a legritkább esetben jutott a kapunk közelébe. A gólszerzés azonban sehogy sem akart összejönni, a helyzetkihasználással ezen a napon hadilábon állt a csapat, a találkozó végül 0-0-ás döntetlennel zárult.

- A meccs folyamán végig az ellenfél térfelén zajlott a játék, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezeket sajnos nem tudtunk értékesíteni. Mezőnyben jól futballoztunk, a végjátékban azonban nem voltunk pontosak - mondta a mérkőzés után Tuboly Frigyes.

A két csapat szerdán 11 órától ismét megmérkőzik egymással.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.