Bajner Bálint a West Ham Unitedbe igazolt
U18 férfi   |   Archívum   |   2008. július. 08., 13:00
Bajner Bálint a West Ham Unitedbe igazolt

U19-es válogatott keretünk támadója, Bajner Bálint az angol élvonalban szereplő West Ham Unitedbe szerződött. A tehetséges támadó Sopronban mutatkozott be az élvonalban, majd elfogadta a román másodosztályú Liberty ajánlatát.

Újoncként az U19-esek között

A támadót Sisa Tibor hívta meg az U18-as együttesbe, ahonnan most, a csehországi Európa-bajnokság előtt átkerült az U19-es keretbe. Eddig mindössze két edzőmeccsen szerepelt, s a másodikon, hétfőn a Vecsés ellen ő szerezte a válogatott egyenlítő gólját. A West Ham már jó ideje figyelte a fiatal támadót és most szerződtette is, igaz, még nem tudni, hogy Bajner az angol klub utánpótlás-, vagy tartalékcsapatába kerül-e.

- Bálint nagyon jó alkatú játékos, aki magassága ellenére technikailag is képzett, és dinamikusan fejlődik - mondta róla Sisa Tibor. - Tavasszal több klubnál is volt próbajátékon, és a közelmúltban jelezte, hogy Angliába igazolt. Ez mindenképpen jót tesz majd neki, remélem, sikeres lesz, és persze azt is, hogy ebből válogatottunk is profitál.

Olcsó jegyárak várják a szurkolókat

U19-es válogatottunk szerdától Tatán folytatja az Eb-felkészülést, s szombaton utazik el Prágába. A mérkőzésekre a helyszínen lehet majd jegyet vásárolni, a szervezők tájékoztatása szerint elővételre nincs szükség. A belépők 50 koronába, azaz körülbelül 500 forintba kerülnek. Jó lenne, ha fiataljainkat minél több szurkoló biztatná a fontos mérkőzéseken, de azok számára, akik nem tudnak elutazni, örvendetes, hogy az Eurosport közvetíti a Spanyolország és a Németország elleni meccsünket is.


Válogatottunk programja a csoportban:


Július 14., hétfő
Prága, Victoria Zizkov-stadion, 17. 30 óra
Bulgária - Magyarország

Július 17., csütörtök
Pribram, Marila-stadion, 18 óra
Spanyolország - Magyarország

Július 20., vasárnap
Pribram, Marila-stadion, 20 óra
Magyarország - Németország


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.