A finisben nyertünk Csehország ellen
U18 férfi   |   Archívum   |   2008. augusztus. 27., 20:03
A finisben nyertünk Csehország ellen

Az U18-as válogatottunk keddi, Norvégia elleni veresége után szerdán javított a Vaclav Jezek Nemzetközi Tornán: a Gabala Krisztián által dirigált csapat 2-1-re győzött a házigazda Csehország ellen, s így még élnek továbbjutási reményei.

Izland ellen a továbbjutás lesz a tét

Csapatunk Antal Botond - Kálnoki Kis Dávid, Preklet Csaba, Sajó Dániel, Ódé Norbert - Gyűrű László, Ladányi Tibor - Csiki Norbert, Nagy Patrik (Márkus Gábor a 22. percben), Csorba Szabolcs (Szűcs László a 76. percben) - Tischler Patrik (Margitics Andor, a 72. percben) összeállításban szerepelt. A nagy harcot hozó mérkőzésen a mieink a 25. percben szereztek vezetést, ekkor Csiki Norbert átadása után Márkus Gábor passzolt közelről a kapuba. A 41. percben Musiol egyenlített ugyan, ám a mieink a 76. percben egy szabadrúgást követően Gyűrű László fejese után megszerezték a győztes gólt.

- Kedden belöktek minket a szakadékba, de most sikerült kimásznunk belőle - nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Gabala Krisztián szövetségi edző. - Ezt a felemelő sikert követően a jó eredmény reményében várjuk a pénteki folytatást.

Korosztályos együttesünk pénteken 16. 30-kor Izland ellen lép pályára, a mérkőzés tétje a továbbjutás lesz.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.