Másodikként zárt Szlovákiában az U15-ös válogatott
U15 férfi   |   Szurkolók   |   2018. április. 20., 14:24
Másodikként zárt Szlovákiában az U15-ös válogatott

A lengyelek ellen nem sikerült megismételni az első két játéknap eredményes futballját.

A magyar U15-ös válogatott a finnek 5-2-es és a szlovákok 3-0-ás legyőzése után pénteken a lengyelekkel mérkőzött meg a Szencen rendezett Négy Nemzet Kupán. A lengyelek a 22. percben vezetést szereztek, de Molnár Roland találatával hamar egyenlítettünk. Ellenfelünk még szünet előtt visszavette az előnyt, a fordulás után pedig magabiztossá tette sikerét. A magyar válogatott a második 40 percben kihagyott egy büntetőt, és egy-két nagy hibával lehetőséget adott ellenfelének, hogy nagy különbségűvé tegye győzelmét (5-1).

- A torna első két meccsén jó játékkal, győztük le ellenfeleinket, a sorozatterhelésre azonban nem reagáltunk jól, ezúttal nem tudtuk megismételni a korábbi teljesíményünket, ellenfelünk fizikai fölényét, párharcokat kereső játékát csak időnként tudtuk semlegesíteni. A tornán minden kerettagnak megadtuk a lehetőséget a bizonyításra, hogy teljes képet kapjunk képességeikről, személyiségjegyeikről. Láthattuk azt, hogy mi az, ami jól működik a játékunkban, kik azok a fiatalok, akik megállják a helyüket a nemzetközi mezőnyben, de az is látszott, hogy egyéni- és csapatszinten is sok munkára lesz szüksége a csapatnak a jövőben - értékelt a mérkőzés után Belvon Attiula.

Lengyelország-Magyarország 5-1 (2-1)
Magyarország: Senkó Zsombor - Fűzfői Márk (Rabi Dániel, 41.), Alaxai Áron, Török Kevin, Zsuppán Balázs (Fodor Péter, 41.) - Molnár Roland (Bakos Zsombor, 41.), Kispál Tamás (Szujó Attila, 41.), Sós Máté (Vogyicska Balázs, 41.), Kovács Mátyás (Bényei Ágoston, 62.) - Farkas Botond (Varga Donát, 41.), Sztojka Dominik (Németh Dániel, 41.)
G.: Molnár Roland


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U15: Fordulatos meccsen maradtunk alul a szerbek ellen
U15: Fordulatos meccsen maradtunk alul a szerbek ellen

U15-ös válogatottunk kedden délután a szerbeket fogadta határmenti felkészülési mérkőzésen, Mórahalmon.

Csíkszeredán készül a románok ellen az U15-ös válogatott
Meccsbeszámoló
Balszerencsés vereség Szerbia ellen

U15-ös válogatottunk kedden délután a szerbeket fogadta határmenti felkészülési mérkőzésen, Mórahalmon.