Újabb háromgólos sikert aratott az U15-ös válogatott

2018. április. 18., 15:04   |    

Újabb háromgólos sikert aratott az U15-ös válogatott

A szlovákiai Négy Nemzet Kupa második játéknapján a házigazdákat győzte le csapatunk.

A szenci viadal első játéknapján, kedden a finneket győzte le 5-2-re Belvon Attila együttese, a második játéknapon pedig Szlovákia ellen nyertünk hasonló különbséggel. A mérkőzés első félidejen kiegyenlített játékot hozott, de a nagyobb helyzetek a mieink előtt adódtak, ezeket azonban elhibáztuk.

A fordulás után feljavult a teljesítményük, irányítottuk a játékot, és Molnár Roland duplájával valamint Kovács Mátyás akciógóljaival  3-0-ra megnyertük a találkozót. Pénteken a lengyelek elleni mérkőzéssel zárul a viadal.

- Visszafogottabban játszottunk, mint a finnek ellen, több volt a technikai hiba, valamint a védekezésben, a játéképítésben is többet hibáztunk. A háromgólos győzelem szép eredmény, a játékban azonban szeretnénk előrelépni a lengyelek elleni pénteki mérkőzésre - nyilatkozta a találkozó után Belvon Attila.

Szlovákia-Magyarország 0-3 (0-0)
Magyarország: Horváth Kornél - Fodor Péter, Szujó Attila, Rabi Dániel, Fűzfői Márk (Török Kevin, 41.) - Molnár Roland, Bényei Ágoston (Alaxai Áron, 67.), Vogyicska Bálint (Kispál Tamás, 63.), Bakos Zsombor (Sós Máté, 41.) - Varga Donát (Kovács Mátyás, 55.), Németh Dániel (Sztojka Dominik, 55.)
Gólszerző: Molnár Roland (2), Kovács Mátyás


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink