Balszerencsés vereség Szerbia ellen

2018. június. 07., 20:46   |    

Balszerencsés vereség Szerbia ellen

U15-ös válogatottunk csütörtökön Szerbiával játszott határmenti felkészülési mérkőzést Szabadkán.

Belvon Attila együttese remekül kezdte a találkozót, sokkal többet birtokolta a labdát ellenfelénél, és uralta a mérkőzést. Az első 30 percben rendre a szerb kapu elé érkezett a magyar csapat, egyik lehetőség adódott a másik után, gólt azonban nem sikerült szerezni. 

Nem úgy ellenfelünknek: egy labdavesztést követően gyors kontrát indított Szerbia, és sikerült is gólra váltaniuk az akciót (0–1).

A második félidő hasonló képet mutatott, mint az első: a magyar csapat kreatív, ígéretes futballt mutatott be, de a szerbek jól romboltak, és végül ki is húzták a találkozót. 

– Kicsit mérges vagyok, mert a csapat jól megvalósította azokat a taktikai elemeket és mozgásformákat, amit elterveztünk, de a végjáták nem sikerült.  15 éves fiatalokról beszélünk, a fejlődés örvendetes, megérdemelték volna a sikert, sajnos a jó játék ma nem párosult eredménnyel – értékelte a mérkőzést Belvon Attila. 

Szerbia–Magyarország 1–0 (1–0)
Magyarország: Horváth Balázs – Fűzfői Márk (Zsuppán Balázs 63.), Csinger Márk, Rabi Dániel, Kispál Tamás, Molnár Roland (Talpalló Norbert 52.), Kovács Mátyás, Vámos Gergő (Herczku Alex 63.), Sós Máté (Biben Barnabás 52.), Varga Donát (Farkas Botond 71.), Nagy Sámuel

 

 


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink