Kaphatók jegyek a magyar-szlovák női válogatott találkozóra
Női A-válogatott   |   Csapat   |   2020. október. 16., 13:47
Kaphatók jegyek a magyar-szlovák női válogatott találkozóra

Markó Edina szövetségi kapitány csapata október 23-án nézők előtt fogadja Szlovákia legjobbjait. Egységesen 500 forintos áron lehet belépőt váltani a magyar női válogatott következő, hazai Eb-selejtező mérkőzésére, az Illovszky Rudolf Stadionba.

A Magyar Közlönyben csütörtök este megjelent kormányrendelet szerint mától a szabadtéri rendezvényeken, így az esti Magyarország-Szlovákia mérkőzésen is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

Délután hat órakor nyitja ki kapuit az Illovszky Rudolf Stadion október 23-án. A Magyarország-Szlovákia női Eb-selejtező mérkőzés 20.00-kor kezdődik a stadionban, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Hiányzókkal és visszatérőkkel készül a női válogatott Szlovákia ellen

Hiányzókkal és visszatérőkkel készül a női válogatott Szlovákia ellen

Október 23-án, az Illovszky Stadionban fogadja Markó Edina szövetségi kapitány együttese a szlovák válogatott az Eb-selejtező utolsó előtti felvonásában. Két idegenbeli találkozó után most hazai pályán szerepelhet a csapat, amely keretéből húzónevek hiányoznak, de az előző fordulókban meggyőző teljesítményt nyújtó fiatalok ezúttal is meghívót kaptak.

Tovább

Az UEFA szabályozása miatt a válogatott nézők előtt léphetnek pályára, a szurkolók a lelátók 30 százalékát foglalhatják el. A pénteken, 14.00-kor kezdődő, kizárólag online jegyértékesítés során ezért csak 2 szék kimaradásával lehet belépőt venni, illetve egymás alatt és fölött sem ülhetnek nézők.

Belépőket a B1-B6-os szektorba lehet első körben váltani, azonban ha ide elfogynak a jegyek, akkor az A2-es szektorba is lesz lehetőség vásárolni. A jegyértékesítés egészen a mérkőzés első félidejének végéig tart. Jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet váltani. 

A vírushelyzetre való tekintettel a szurkolók a jegyvásárláskor egy epidemiológiai nyilatkozatot kapnak e-mailben, amelyet kérjük, olvassanak el, nyomtassanak ki és kitöltve, aláírva hozzanak magukkal a mérkőzésre!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy az Illovszky Rudolf Stadion közelében, a Fáy utca és a Hajdú utca kereszteződésében útépítési munkálatok folynak, ezért itt nem lehet átjárni. Parkolni közterületen, a Hajdú utcában lehet. Gyalogosan a stadiont minden oldalról meg lehet közelíteni, a nézők számára a B oldal 4. és 5. kapuja lesz nyitva, amin keresztül a lelátóra juthatnak.


Az előző összetartás alatt a magyar csapat kikapott Svédországban, de elhozta a három pontot Lettországból, ezzel jelenleg öt fős selejtezőcsoportja harmadik helyén áll hét ponttal. Szlovákia a negyedik, eddig négy pontot gyűjtöttek, ám egyelőre két mérkőzéssel kevesebb van mögöttük.

A válogatott utolsó Eb-selejtezőjét Izland ellen játssza, szintén hazai pályán, december 1-én.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Toronymagas magyar fölény ellenére döntetlen az azeriek ellen
Toronymagas magyar fölény ellenére döntetlen az azeriek ellen

A B ligában szereplő női A-válogatott pénteki Európa-bajnoki selejtező nyitómérkőzése 1-1-es döntetlennel ért véget Azerbajdzsán ellen a szegedi ...

Női A-válogatottunk pénteken megkezdi az Eb-selejtező sorozatot
Meccsbeszámoló
Zeller Dóra: jobb csapat vagyunk, győzni szeretnénk Törökországban

A B ligában szereplő női A-válogatott pénteki Európa-bajnoki selejtező nyitómérkőzése 1-1-es döntetlennel ért véget Azerbajdzsán ellen a szegedi ...