Vereséggel zárt Belfastban a női U19-es válogatott

2018. augusztus. 22., 23:11   |    

Vereséggel zárt Belfastban a női U19-es válogatott

Turtóczki Sándor együttese egy nagyon harcos északír csapattal találta szemben magát.

A hétfői 2-2-es döntetlen után, szerdán este ismét összemérte egymással az erejét az északír és a magyar női U19-es válogatott. A házigazdák rendkívül agresszívan, fizikai erejüket latba vetve futballoztak a találkozón, és ez a fajta játékstílus nem ízlett a mieinknek. A meccs egyes periódusaiban így is irányítani tudtuk a játékot, helyzeteink is voltak, ám a befejezések nem sikerültek. Az északírek ezzel szemben mindkét félidőben szereztek egy-egy gólt, és 2-0-ra megnyerték a találkozót.

- Fontos mérkőzést játszottunk, melynek tapasztalatait egész biztosan hasznosítani fogjuk az Eb-selejtezőkre való felkészülés során. Bár sikertelenek voltunk, rengeteget tudunk tanulni a találkozóból, kirajzolódott, miben kell a legtöbbet fejlődnünk, és azt is láthattuk, kik kaphatnak főszerepet a kerettagok közül a közelgő tétmeccseken - értékelt a lefújás után Turtóczki Sándor.

Észak-Írország-Magyarország 2-0 (1-0)
Magyarország: Terestyényi Anna - Győrik Alexandra, Kovács Laura, Jánosi Ninetta, Csolti Réka (André Antónia, 58.) - Gál Bianka (Kovács Eszter, 46.), Vasas Lea (Váradi Ráhel, 75.) - Horváth Cintia, Pusztai Sára (Králik Fanni, 46.), Vachter Fanni - Vígh Klaudia

 


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink