U19: Kevés volt az egygólos előny Izrael ellen

2018. szeptember. 08., 20:07   |    

U19: Kevés volt az egygólos előny Izrael ellen

U19-es válogatottunk 3-1-es vereséggel zárta az izraeliek elleni mérkőzést a szabadkai Vilotic-torna második játéknapján.

A szerbek csütörtöki legyőzése után U19-es csapatunk Izrael korosztályos csapatával mérkőzött meg a Vilotic-tornán. A mieink nem kezdték jól a mérkőzést, az izraeliek irányították a játékot, és folyamatosan a térfelünkön tartották a labdát. Mégis sikerült megszereznünk a vezetést, Szerető Krisztofer szabadrúgása után az ellenfél kapusa hibázott, a hasa alatt a kapuba csúszott a labda.

A második félidőt jobban kezdtük, helyzeteink voltak, de az izraeliek egy 25 méteres lövéssel egyenlítettek, majd egy óriási egyéni hibát kihasználva a vezetést is megszerezték. A folytatásban megvolt a lehetőségünk az egyenlítésre, de a 94. percben, egy kontra végén az izraeliek lőttek újabb gólt, és végül 3-1-re megnyerték a találkozót.

- Az első félidőben nem ment a játék, mégis vezetést szereztünk, a fordulás után viszont hiába voltunk jobbak ellenfelünknél, két könnyen elkerülhető góllal hátrányba kerültünk. Sajnos sok volt az olyan egyéni hiba a mérkőzésen, amiből az ellenfél helyzeteket tudott kialakítani, ezeket minimálisra kell csökkentenünk az októberi Európa-bajnoki selejtezőkre - értékelte a mérkőzést Németh Antal szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

Izrael-Magyarország 3-1 (0-1)
Magyarország: Ásványi Balázs - Kovács Krisztián, Mocsi Attila, Bolla Gergő, Majnovics Martin - Daróczi Zoltán (Dobos Áron, 78.), Bokros Szilárd - Szerető Krisztofer, Szendrei Norbert, Horváth Olivér (Schön Szabolcs, 60.)- Timári Norman (Bencze Márk, 60.)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink