Kétgólos hátrányból nyert a női U17-es válogatott

2018. augusztus. 23., 14:36   |    

Kétgólos hátrányból nyert a női U17-es válogatott

A horvátok elleni idegenbeli mérkőzésen két tizenegyest is elhibázott női U17-es válogatottunk, de így is 3-2-es győzelemmel zárt.

A Schumi Dorottya vezette női U17-es együttes kedden 2-0-ra nyert Kozármislenyben a horvátok ellen, csütörtökön a határ túloldalán, Gornje Bazjén találkozott a két együttes. Az első félidő első fele a horvátoké volt, a 7. és a 21. percben is lőttek egy gólt, de a folytatásban valamelyest feljavult a játékunk, és még az első félidőben egyenlítettünk. A 37. percben Czellér Dorottya góljával alakult 2-1-re az állás, majd a 39. percben egy 16-oson belüli szabálytalanságért kiállítottak egy hazai játékost, de a megítélt büntetőt kihagytuk. Stefán Bernadett viszont még a szünet előtt megszerezte a második gólunkat, így a második félidőt döntetlenről kezdtük.

A fordulás után újabb tizenegyeshez jutottunk, de ez is kimaradt, a magyar győzelem viszont ennek ellenére sem maradt el, a 78. percben Nagy Fanni ballábas távoli lövésével alakult ki a 2-3-as végeredmény.

- Ezen a mérkőzésen nagyon gyengén játszottunk, több kulcsemberünk is rendkívül rossz napot fogott ki. Az egyetlen pozitívum az volt, hogy kétgólos hátrányból sikerült megfordítani a mérkőzést, de mindenki érezte, hogy ennél sokkal több kell majd az előttünk álló meccseken - értékelt a mérkőzés után Schumi Dorottya szövetségi edző.

Horvátország-Magyarország 2-3 (2-2)
Magyarország: Halla Petra - Ott Eszter (Mészáros Eszter, 92.), Fördős Beatrix (Juhász Enikő, 46.), Pápai Emőke, Ploner Szandra (Székely Zsuzsanna, 46.) - Czellér Dorottya, Róth Rebeka (Zsédely Réka, 46.), Buzás Kata (Nagy Fanni, 46.), Stefán Bernadett - Papp Luca (Kelenföldi Petra, 46.), Nagy Vanessza (Vigh Patrícia, 61.)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink