Női U17: Kétgólos győzelem az első szezonbeli meccsen

2018. augusztus. 21., 21:05   |    

Női U17: Kétgólos győzelem az első szezonbeli meccsen

Női U17-es válogatottunk Kozármislenyben mérkőzött meg a horvátok korosztályos csapatával.

A Schumi Dorottya vezette együttes négy felkészülési mérkőzésen lép pályára az őszi Eb-selejtezők előtt, ezek közül az elsőt kedden, Kozármislenyben játszotta le a horvátokkal. A mérkőzés a magyar válogatott mezőnybeli fölényét hozta, ez mindkét félidőben egy-egy gólt hozott, így alakult ki a 2-0-ás végeredmény. A 15. percben egy szélről bejátszott labdát Stefán Bernadett vágott a léc alá, majd az 51. percben Buzás Kata vette észre, hogy kinn áll a horvát kapus, és távolról a kapuba emelt. A két csapat csütörtökön, a határ túloldalán ismét megmérkőzik egymással.

- A labdabirtoklással elégedett lehetek, a mezőnybeli játékhoz jár a gratuláció a lányoknak. Főleg az első félidőben tetszett a teljesítményünk, egyedül amiatt van hiányérzetem, hogy az előrejátékunk nem volt igazán kreatív, kevés helyzetet alakítottunk ki. A tétmérkőzésekig hátralévő időszakban ebben is szeretnénk előrelépni, illetve megpróbáljuk kialakítani azt az alapcsapatot, amely sikerrel vívhatja meg a selejtezőket - értékelt Schumi Dorottya a lefújás után.

Magyarország-Horvátország 2-0 (1-0)
Magyarország: Halla Petra - Ott Eszter (Nagy Fanni, 67.), Fördős Beatrix (Vigh Patrícia, 67.), Pápai Emőke, Ploner Szandra (Vojnity Nóra, 78.) - Czellér Dorottya (Kelenföldi Petra, 67.), Róth Rebeka, Buzás Kata, Stefán Bernadett - Papp Luca, Nagy Vanessza (Zsédely Réka, 83.)
Gólszerző: Stefán 15., Buzás 51.


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink