Keretet hirdetett az orosz kapitány
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2020. szeptember. 29., 15:40
Keretet hirdetett az orosz kapitány

Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány egyetlen légiósa a német másodosztályban szerepel. Klub nélküli labdarúgó is szerepet kaphat a svédek elleni felkészülési mérkőzésen, valamint a török és a magyar csapat elleni Nemzetek Ligája-találkozón.

Az SV Sandhausenben szereplő, 29 éves Alekszandr Zsirov eddig még nem volt válogatott, korábban korosztályos szinten sem lépett pályára a nemzeti csapatban. Most viszont lehetőséget kap a bizonyításra, ahogy Daler Kuzjajev is, aki jelenleg nem áll szerződésben klubcsapattal.

Az orosz csapat szeptemberben 3-2-re nyert a Groupama Arénában, október 14-én Moszkvában fogadja a mieinket.

Felálltunk 0-3-ról, de elmaradt a pontszerzés az oroszok ellen

Felálltunk 0-3-ról, de elmaradt a pontszerzés az oroszok ellen

A Nemzetek Ligája második játéknapján az orosz válogatott 46 perc után már 3-0-ra vezetett a Puskás Arénában, de a magyar csapat nagyot küzdött a második félidőben, és 2-3-ra felzárkózott, a döntetlent érő találat viszont elmaradt.

Tovább

Az orosz válogatott kerete:

Kapusok: Guilherme Marinato (Lokomotiv Moszkva), Szoszlan Dzsanajev (Szocsi), Anton Sunyin (Dinamo Moszkva)
Védők: Georgij Dzsikija (Szpartak Moszkva), Vjacseszlav Karavajev (FK Zenit), Fjodor Kudrjasov (Antalyaspor), Szergej Petrov (Krasznodar), Andrej Szemjonov (Ahmat Groznij), Mario Fernandez (CSZKA Moszkva), Alekszandr Zsirov (Sandhausen – német)
Középpályások: Zelimhan Bakajev (Szpartak Moszkva), Roman Zobnyin (Szpartak Moszkva), Jurij Gazinszkij (Krasznodar), Anton Mirancsuk (Lokomotiv Moszkva), Jurij Zsirkov (Zenit), Andrej Mosztovoj (Zenit), Magomed Ozdojev (Zenit), Alekszej Ionov (Rosztov-Don), Danyiil Fomin (Dinamo Moszkva), Daler Kuzjajev (klub nélküli)
Támadók: Artyom Dzjuba (Zenit),Alekszandr Szobolev (Szpartak Moszkva), Fjodor Szmolov (Lokomotiv Moszkva)

Marco Rossi keveset változtatott a szeptemberi kereten

Marco Rossi keveset változtatott a szeptemberi kereten

A szokásosnál kicsit bővebb keretet hirdetett ki Marco Rossi a férfi A-válogatott októberi mérkőzéseire, mivel ezúttal három meccsen lép pályára a csapat. Minden csapatrészben történtek kisebb változások, de ezúttal olyanokra is számít a szövetségi kapitány, akik szeptemberben még csak beugróként kaptak meghívót, teljesítményükkel azonban kivívták a szakmai stáb bizalmát. A keret újonca a ZTE FC-ben játszó Könyves Norbert, de Marco Rossitól a Kasimpasában játszó Varga Kevin is most kapott először meghívót.

Tovább


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Marco Rossi:
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

A Koszovó elleni 2-0-s győzelmet követően szövetségi kapitányunk értékelt.

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Meccsbeszámoló
Már kaphatók a jegyek az Írország-Magyarország mérkőzésre

A Koszovó elleni 2-0-s győzelmet követően szövetségi kapitányunk értékelt.