Újabb játékosok bizonyíthatnak az U21-es válogatottban

2018. június. 07., 23:34   |    

Újabb játékosok bizonyíthatnak az U21-es válogatottban

A magyar U21-es válogatott pénteken, magyar idő szerint 17.00 órakor Bakuban lép pályára felkészülési mérkőzésen a házigazdák ellen.

Az U21-es válogatottunk legközelebb szeptemberben, Svédországban játszik Európa-bajnoki selejtezőt, de előtte pénteken délután egy felkészülési mérkőzésen is pályára lép Azerbajdzsánban. Az eddigi Eb-selejtezők meghatározó játékosai közül többen is az A-válogatottal készülnek, mások pedig pihenőt kaptak Michael Boristól, a mieink szakvezetője így kipróbálhat néhány új futballistát is, akik közül többen akár még két-három évig is U21-es csapattagok lehetnek.

- A keret játékosainak nagyobb része már jól ismeri a csapatunk játékát, és az elmúlt napokban az új futballisták is megismerkedhettek az elképzeléseinkkel - mondta a pénteki mérkőzés előtt az mlsz.hu-nak Michael Boris szövetségi edző. - A fiatalabbak is beilleszkedtek az együttesbe, és az edzéseink alapján úgy gondolom, mindenki készen áll a holnapi mérkőzésre. Bízom az eredményes játékban, és abban is, hogy sok jó egyéni teljesítményt láthatunk a mérkőzésen, és minél többen bizonyítják, hogy a későbbiekben is helyük lehet a keretben.

A magyar válogatott csütörtökön félnapos utazást követően, éjjel 2-kor érkezett meg bakui szálláshelyére. Csütörtök délután már a meccs helyszínén, az azeri szövetség edzőközpontjának tengerparti pályáján, a 6000 néző befogadására alkalmas Dalgha Arénában edzett a csapat.

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok:

Zima Ádám (Dorog)
Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

Védők:

Pávkovics Bence (Újpest)
Szabó Norman (Vác)
Kecskés Ákos (Korona Kielce)
Szalai Attila (Mezőkövesd)
Hinora Kristóf (Nyíregyháza)

Középpályások:

Haris Attila (Balmazújváros)
Hursán György (Békéscsaba)
Gergényi Bence (Szeged 2011)
Banó-Szabó Bence (Budapest Honvéd)
Forgács Péter (Budafok)
Tajti Mátyás (Malaga)
Szabó Bence (Nyíregyháza)
Schafer Andras (MTK Budapest)

Támadók:

Kundrák Norbert (Soroksár)
Makrai Gábor (DVTK)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink