Női U19: Újabb vereség a szlovénoktól

2018. szeptember. 20., 18:43   |    

Női U19: Újabb vereség a szlovénoktól
Fotók: Sajó Dóra

Női U19-es válogatottunk játékban valamelyest javult a keddi mérkőzéshez képest, az eredményben azonban rontott a szlovénok ellen.

Az Andráshidán rendezett mérkőzés első félidejében a magyar válogatott enyhe mezőnyfölényben játszott, de a játékrész derekán a szlovénok egy távoli lövéssel vezetést szereztek. A fordulás után is a magyar válogatott volt az aktívabb, de támadásban erőtlen volt a csapat, így a szlovénok több kontralehetőséget is kialakítottak, és további három gólt szerezve fölényes győzelemmel zárták a találkozót.

- Az első félidei játékunkkal elégedett voltam, a második játékrészben azonban fölénk nőtt ellenfelünk. Ezen a meccsen már viszontláttam a pályán az edzéseken gyakorolt játékelemeket, de még sokat kell javulnunk ahhoz, hogy eredményesen vívhassuk meg mérkőzéseinket a hazai Eb-selejtezőn. A felkészülési meccsek nem sikerültek, ám továbbra is bízom benne, hogy a tétmérkőzésekre összeáll a csapat, és sikerül elérnünk a céljainkat - fogalmazott Turtóczki Sándor szövetségi edző a mérkőzés után.

Szlovénia-Magyarország 4-0 (1-0)
Magyarország: Terestyényi Anna - Kovács Virág, Kovács Laura, Hornok Réka (Jánosi Ninetta, 73.), Győrik Alexandra, - Dorner Dóra, Vasas Lea (Horváth Cintia, 60.), Vári Viktória (Váradi Ráhel, 73.), Erdész Fanni (Pusztai Sára, 38., Balogh Noémi, 85.) Csolti Réka (Kovács Eszter, 60.) - Vig Klaudia (Bódai Viktória, 60.)


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink