Női U19: Gólgazdag döntetlen Ausztria otthonában

2017. szeptember. 20., 14:27   |    

Női U19: Gólgazdag döntetlen Ausztria otthonában

A Lindabrunnban rendezett felkészülési mérkőzésen a mieink szerezték meg a vezetést, majd a hazai együttes már 3–1-re is vezetett. Válogatottunk hajrája két gólt, a mérkőzés pedig 3–3 végeredményt hozott.

Az októberi, büki Európa-bajnoki selejtezőkre készülő korosztályos válogatott izgalmas, gólgazdag mérkőzésen ért el döntetlent Ausztria otthonában. 

– A találkozó elején az osztrák csapat dominált, kidolgoztak, és kihagytak néhány helyzetet – nyilatkozta az mlsz.hu-nak a mérkőzés után Turtóczki Sándor szövetségi edző –, ám a második félidőben, a bekapott gólok után igazi csapatként működtünk. Játékban, akaratban felnőttünk a feladathoz. Egy tizenegyesből, majd egy szép átlövés után egyenlítettünk. Amivel az első mérkőzésen adósok maradtunk: a sikeres támadójátékkal, a mérkőzés ezen szakaszában maradtunk el, mely a fejlődésünket mutatja. Persze, ezzel együtt, még sok munkánk van hátra a csapatépítés terén a tétmérkőzésekig

A csapat ennek érdekében a jövő héten a szlovénekkel játszik két felkészülési mérkőzést, amely a főpróbának tekinthető az Eb-selejtezők előtt.

Ausztria–Magyarország 3–3 (2–1)
Gól: Pulins Brigitta (29.), Csigi Eszter (57. – büntetőből), Anda Letícia (67.)

Magyarország: Barti Luca – Kerekes Eszter (Fél Patricia, a 87.), Kovács Laura (Böcskei Nikoletta, a szünetben), Horváth Emese, Anda Letícia – Csigi Eszter, Váradi Ráhel – Králik Fanni (Molnár Enikő, 87.), Oláh Adrienn (Papp Adél, 55.), Vasas Lea - Pulins Brigitta


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink