Újabb külföldi feladatok előtt játékvezetőink
U19 férfi   |   Archívum   |   2011. július. 22., 10:09
Újabb külföldi feladatok előtt játékvezetőink

Fiatal FIFA játékvezetőink eredményesen teljesítették a nemzetközi kupák második selejtezőkörében kapott feladatokat, és mindhárman új megbízásokat kaptak az UEFA játékvezetői bizottságától.

A Európa Liga selejtezőjének következő fordulójában Fábián Mihály, Varga Zsolt dr, Viszokai László és Solymosi Péter a Bnei Yehuda Tel-Aviv - Helsingborgs IF mérkőzésen működik közre, az Andó-Szabó Sándor, Albert István, ifj. Tóth Vencel, Iványi Zoltán négyes a CD Nacional - BK Häcken párharc első mérkőzésének résztvevője lesz, míg a Bognár Tamás, Lémon Oszkár, Berettyán Péter, Veizer Roland játékvezetői csapat a visszavágók közül a CS Gaz Metan Medias - 1. FSV Mainz 05 (GER) találkozót dirigálja.

Előtte Bognár Tamásra még fontos feladat vár, hiszen hétfőn elutazott Romániába, ahol az U19-es Eb-döntőn bíráskodhat.

 

E hét közepén a Vad II István, Ring György, Szpisják Zsolt trió útra kelt Kolumbiába, a fiatal magyar csapat az U20-as vb-n bizonyíthatja tehetségét.

 

Női játékvezetőink is szerephez jutnak a közeljövőben, Kulcsár Katalin Szlovéniába utazik - asszisztense Hima Andrea - a női BL 3. csoportjának mérkőzéseire. A résztvevő csapatok a Rayo Vallecano de Madrid, a ŽNK Krka, a Peamount United és a Pärnu Jalgpalliklubi.

 

Ugyancsak Kulcsár Katalin vezeti a Svájc - Románia női Eb-selejtezőt szeptemberben, asszisztensei Kulcsár Judit dr. és Makkosné Petz Brigitta lesznek.

 

Urbán Eszter Észtországban, a női U19-es Eb-selejtező csoportmérkőzésein működik közre, segítője: Török Katalin lesz. A résztvevő csapatok: Csehország, Lengyelország, Ciprus, Észtország.

 

A strandlabdarúgó vb-döntőt szeptemberben, az olaszországi Padovában rendezik. Ahogy ezt „megszokhattuk” Mészáros István révén – aki három éve a döntőt vezette – ismét érdekeltek leszünk.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.