U19-es Európa-bajnokság:Szerdán Olaszország ellen a döntőbejutás a tét
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. július. 22., 19:31
U19-es Európa-bajnokság:Szerdán Olaszország ellen a döntőbejutás a tét

Kisebb sérülések hátráltatják a csehországi Európa-bajnokságon az elődöntőre készülő U19-es válogatottunk felkészülését. A csapat a délutáni edzésen már a szerdán 17. 30-kor Plzenben Olaszország ellen alkalmazandó játék elemeit gyakorolta.

Kedden délelőtt taktikai megbeszélésen vettek részt a keret tagjai. Sisa Tibor szövetségi

A játékosok taktikai megbeszélésen vettek részt

edző a cseh-olasz csoportmeccs jeleneteit elemezte, s rávilágított ellenfelünk esetleges gyengeségeire. Ezt követően a fiatalok rövid sétát tettek a Hotel Praha melletti parkban.

Délután a szerdai találkozó időpontjában a szokásostól eltérő helyszínen, a Sparta Praha Axa Arénája melletti edzőpályán tréningezett válogatottunk. Ahogyan az a mérkőzések előtt lenni szokott, Sisa Tibor egyórás, pörgős edzést tartott.

Bár komolyabb sérülés nem nehezíti a felkészülést, dr. Pánics Gergely csapatorvos úgy nyilatkozott honlapunknak, hogy Németh Krisztián egy korábbi rúgás által okozott vádlisérülése újra enyhe fájdalmat okoz, Nagy Olivér

Nagy Olivér nem tudta befejezni az edzést

pedig nem tudta befejezni az edzést, combizom-fáradtsága ismét akadályozta őt az intenzív mozgásban. Simon András biztosan nem lép pályára szerdán, mert a csoportmeccsek során két sárga lapot gyűjtött.

Az este egyéni megbeszélések és az orvosi stáb regeneráló kezelései várnak a játékosokra.

Bár kedden egész délelőtt esett az eső Prágában, délutánra elszálltak a felhők, a nap kisütött, így van remény arra, hogy holnap jó idő fogadja a Plzenbe utazó magyar szurkolókat.

Időközben az elődöntő helyszínére, az FK Viktória Plzen-stadionhoz megérkeztek az MLSZ munkatársai, akik előkészítik azt a pavilont, amelyben szerdán honfitársaink átvehetik a szövetség által biztosított ingyenes belépőket, és a speciálisan erre az alkalomra készített pólókat.

U19-es Európa-bajnokság, elődöntő

Július 23., szerda
Olaszország - Magyarország
Plzen, FC Viktoria Plzen-stadion, 17. 30


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.