U19-es Európa-bajnokság:Olaszország ellen a maximumot kell nyújtani
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. július. 21., 11:50
U19-es Európa-bajnokság:Olaszország ellen a maximumot kell nyújtani

Hétfőtől már teljes mértékben az Olaszország elleni elődöntőre összepontosítanak U19-es válogatottunk tagjai. A csehországi Eb egyik számunkra új helyszínén, Plzenben 17. 30-kor kezdődő találkozón várhatóan ismét többezres magyar nézősereg előtt léphet pályára Sisa Tibor együttese.

A csoportmeccsek végeztével a szövetségi edző már az Olaszország elleni szerdai elődöntőre tekint. Elmondta honlapunknak, hogy ha választhatott volna a csehek és az olaszok között, inkább az utóbbiakat szerette volna ellenfélül, mert játékstílusuk kedvezőbb számunkra.

- Míg a roppant erős csehek a német válogatottéhoz hasonló, főleg a fizikális képességekre

A szakvezető hétfő délelőtt háromnegyedórás átmozgató tréninget tartott

épülő futballt mutattak be, addig az olaszok inkább latinos stílusban játszanak - nyilatkozta Sisa Tibor. - Persze, ezzel együtt tudjuk, hogy Európa egyik legerősebb gárdájával mérjük majd össze tudásunkat, amely úgy nyerte meg csoportját, hogy éppen az említett hazaiakat győzte le. Az olaszok ellen mindenkinek a legjobb formáját kell hoznia ahhoz, hogy elérjük célunkat, a döntőbejutást. Ha minden úgy alakul, ahogyan szeretnénk, a fináléban visszavághatunk a németeknek. Akárcsak eddig, Plzenben is nagy jelentősége lesz majd a magyar szurkolók buzdításának, hiszen egy ilyen meccsen minden támogatásra szükség van.

A szakvezető a késői reggeli után ismét a sztrahovi stadionban vezényelt háromnegyedórás, kimondottan laza átmozgató edzést. Bár vasárnap este többen jeleztek kisebb sérülést, valamennyi kerettag részt vett a foglalkozáson.

Az ebédet és a pihenőt követően a délután a kikapcsolódásé: a játékosok Prága belvárosában sétáltak egy kiadósat.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.